Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Klitoralni stimulator Satisfyer Tropical Tip APP vijoličen

Šifra izdelka: 4044354 | EAN koda: 4061504044354
49,95 €
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Satisfyer
Barva: Purple
Material: Silicone
Vibrations: Multispeed
Vibration power: Variable vibrations
Operation: Smartphone App, Push button
Dolžina: 8,5 cm
Suitable for: Women
Easy to clean: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Waterproof: Yes
Noise level: Very quiet
Stimulation: Clitoral stimulation
Charger: USB plug

Opis

Klitoralni stimulator Satisfyer Tropical Tip z aplikacijo Connect razvaja klitoris z močnimi vibracijami, ki jih lahko upravljaš tudi prek aplikacije. Zahvaljujoč igrivemu dizajnu je silikonski vibrator idealen za začetnice na področju erotičnih izdelkov.

Čaka vas bujen užitek... Potrebujete globoko usmerjeno stimulacijo klitorisa ali samo draženje konice?

Uživaj v vročem pobegu v tropske kraje s stimulatorjem Satisfyer Tropical Tip z aplikacijo Connect! Kompaktni lay-on vibrator z upravljanjem prek aplikacije z globokimi vibracijami poskrbi za tvoj klitoris. Vibrator v igrivi tukan izvedbi z nežnimi pastelnimi odtenki se bo prikradel in navdušil. Izbiraš lahko med 12 vibracijskimi programi, ki jih enostavno upravljaš s tipkama +/- in jih prilagajaš lastnim potrebam.

Si želiš še več prilagodljivosti med igranjem? Poveži lay-on vibrator z brezplačno aplikacijo Satisfyer Connect za Android in iOS za neskončne možnosti: Ustvari lastne vibracijske programe, odkrij erotične zvočne zgodbe, poveži se z drugimi uporabniki ali pusti, da vibrator vibrira v taktih tvoje najljubše pesmi na storitvi Spotify.

S svojo ergonomsko obliko je vibrator čutno nameščen med stimulacijo klitorisa: Trikotna glava lay-on vibratorja razvaja tvoj klitoris z vrhunsko natančnostjo. Ker je vibrator izdelan iz telesu prijaznega silikona, je izjemno higienski in mehak ob stiku s kožo. Kot se za tropsko ptico spodobi, se Tropical Tip z aplikacijo Connect s svojo vodoodporno (IPX7) izdelavo ne izogiba potovanjem pod tuš ali v kopalno kad. Po sejah razvajanja lahko integrirane baterije ponovno napolniš s priloženim polnilnim kablom USB.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje