Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Masturbator Pretty Love Ozzy

Šifra izdelka: DEBRA01279 | EAN koda: 6959532331745
69,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Pretty Love
Size fit: Normal
Wire/Bone: Yes

Opis

Ozzy je avtomatski masturbator priznane znamke Pretty Love, ki vam bo pričaral edinstvene užitke, povsem približane resničnim spolnim odnosom. Ozzy vas pričaka s popolno repliko ženske vagine, v notranjosti pa je popolnoma prekrit z različnimi strukturiranimi vzorci, ki bodo lepo objeli vaš penis in vam nudili popolno in nepozabno stimulacijo vse do vrhunca.

Ozzy z vgrajenim motorčkom poskrbi za avtomatsko potiskanje in tako ustvari edinstveno izkušnjo v treh stopnjah hitrosti, ki jih enostavno nastavljate z gumbi na ohišju. Vložek je izdelan iz mehkega in na otip prijetnega TPE materiala, ohišje pa je iz ABS plastike. Ohišje je oblikovano za popolno prileganje in enostavno uporabo, nameščeni gumbi pa omogočajo hitro upravljanje tudi med samo uporabo. Za delovanje uporablja 3 baterije velikosti AAA.

Avtomatsko delovanje:

Ozzy ponuja 3 različne hitrosti avtomatskega potiskanja, ki odlično simulirajo resnične spolne odnose. Nastavitev hitrosti boste enostavno upravljali le z uporabo gumbov na ohišju in uživali v brezskrbni stimulaciji.

Podrobnosti:

  • realistični izgled
  • strukturirana notranjost
  • avtomatsko potiskanje
  • baterijsko napajanje
  • 3 intenzivnosti delovanja
  • kvalitetna izdelava

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje