Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Kiiroo Keon

Šifra izdelka: E31174 | EAN koda: 8719324994866
203,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Kiiroo
Barva: Black
Material: ABS
Dolžina: 22 cm x 13cm x 14,6 cm
Inner Length: Max. Stroke Length: 7.5cm
Stimulation: Penis stimulation

Opis

Kiiroo z izdelkom Keon postavlja nov mejnih v svetu masturbacije. Keon je danes najpametnejši avtomatski masturbator na trgu, ki vključuje tako inovacijo kot tudi dizajn v majhnem, kompaktnem ohišju. Keon je vrhunska avtomatska igračka za moške. Njegova ergonomska oblika in intuitiven nadzor oprijema pomagata optimizirati vaše izkušnje na neomejene načine. Vse, kar morate storiti, je pustiti, da Keon sprosti vaše fantazije brez omejitev.

V kompletu prejmete držalo Keon brez masturbatorja. Kiiroo Keon lahko uporabljate z vsemi masturbatorji serije Kiiroo Feel.

Občutite, kar vidite. V realnem času

Doživeti osupljiv orgazem ni pretiravanje! Povežite svoj KEON z obsežnim seznamom interaktivne erotične vsebine nekaterih vodilnih spletnih mest za odrasle. V realnem času začutite vsak potisk, gib in zvok. Prihodnost samozadovoljevanja je tu!

Bodite pod nadzorom

Nadzor hitrosti in dolžine potiska je na dosegu roke s KEON-om. Taktični gumbi olajšajo iskanje popolne kombinacije gibanja.

Udobje

Robustna oblika KEON-a je popolna za najtesnejši oprijem. Držanje KEON-a je enostavno zaradi intuitivnih krivin in ergonomske zasnove. Prepustite se svojim željam brez motenj ali omejitev.

Ergonomija

Pozabite na okorne in prevelike moške masturbatorje iz preteklosti. Vsaka podrobnost v KEON-ovem ergonomskem dizajnu je tam, da popestri vaše najbolj intimne trenutke.

LED osvetlitev

Eleganten sistem razsvetljave ima instinktivno zasnovo, ki se odziva na vaše ukaze. V realnem času vam nudi informacije o načinu povezave, hitrosti in življenjski dobi baterije.

Drugačen od katerega koli masturbatorja na svetu

Uporabite ga lahko samostojno ali kombinirajte s Keon-om. Novi masturbator Kiiro je opremljen z visoko zmogljivim vložkom, namenjenim spodbuditi vsak del vašega penisa z materialom, ki daje povsem realistične občutke in nudi neverjetno stimulativno strukturo.

Občutite občutek

Naša vizija je vedno bila inovacija in doseganje najvišje kakovosti izdelkov. Za novo linijo masturbatorjev so ustvarili material Feel, katerega formula je varna, telesu prijazna in je kar se da podobna pravi koži.

Helix Power Texture

Vložki Feel imajo prijetno notranjo teksturo, zasnovano tako, da poveča vaš užitek. Izkusite najbolj prijetne občutke, ki jih ustvarjajo spiralni grebeni in različne strukture, ko drsite na svoje novo najljubše mesto.

Popolnoma nov način povezovanja

Krmarjenje po novem svetu interaktivnega užitka je enostavno in varno. Z najnovejšo generacijo naše aplikacije se lahko na istem mestu povežete s prijatelji, opravljate video klice, gledate interaktivne videoposnetke, upravljate naprave, ki podpirajo Bluetooth in si pošiljate besedila.

Interakcija z napravo vašega partnerja od koder koli na svetu.

Povežite KEON preko spleta z drugimi izdelki KIIROO in pustite, da vam partner omogoči dotik, po katerem hrepenite, ne glede na razdaljo.

Ko tisto kar vidite, tudi čutite

Pobegnite v virtualno resničnost, napolnjeno z interaktivnim užitkom. Združite KEON z vsemi vrstami VR očal in interaktivno vsebino. Doživite visokokakovostne erotične videoposnetke, posnete v 180 in 360 stopinjah, s 3D stereoskopskimi pogledi od glave do pete.

Ste pripravljeni?

Navodila

Charging Time: : 240min Run time: 30 min-120 min

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje

Sorodni izdelki