Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Masturbator JamyJob Novax

Šifra izdelka: D-229300 | EAN koda: 8435565928476
69,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: JamyJob

Opis

JamyJob iz dneva v dan preseneča z inovacijami na področju spolnih pripomočkov. Tokrat vam predstavljamo masturbator Novax s funkcijo nastavitve notranjega tlaka, katerega cilj je, da bi zagotovil najboljši možen občutek moške masturbacije.

Novax prihaja v elegantnem ohišju, ki je izdelan iz robustnega in kvalitetnega ABS materiala, v notranjosti pa se skriva silikonski rokav, ki na prvi otip spominja na mehko usnje, ob uporabi pa ponuja neverjetno realistične občutke, kot tudi strukturo.

Novax s svojima dvema vgrajenima motorjema nudi 10 nastavitev vibriranja, kot eden prvih masturbatorjev na trgu pa obenem poskrbi tudi za regulacijo notranjega tlaka. Notranji tlak boste lahko nastavili s 6 različnimi programi, ki vam ponujajo tako nežno kot tudi neverjetno tesno izkušnjo.

Za še boljše občutke priporočamo uporabo lubrikanta, le ta pa naj bo izdelan na vodni osnovi, saj silikonski lubrikant lahko poškoduje material izdelka. Novax se enostavno napolni preko priloženega magnetnega USB polnilnega kabla. Izdelek je vodotesen po standardu IPX6, zato ga lahko očistite pod tekočo vodo, ni pa primeren za uporabo v kadi ali pod tušem. 

Po vsaki uporabi igračko očistite z mlačno vodo in čistilom za erotične pripomočke in jo dobro osušite, preden jo shranite za naslednjo uporabo.

Dimenzije: 197x85x84mm

Garancija: 24 mesecev

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje