Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Izdelek ni v prodaji!

Ta izdelek ni več v prodaji, vam morda lahko ponudimo kaj podobnega? Pokaži sorodne izdelke

Masturbator Svakom Alex Neo

149,95 €
Brezplačna dostava      Diskretno pakiranje

Šifra izdelka: E30977 | EAN koda: 6959633111253

Lastnosti

Znamka: SVAKOM
Barva: Blue
Material: TPE
Dolžina: 33,2 cm
Insertable depth: 14 cm
Min Diameter: 3,6 cm
Max Diameter: 4,1 cm
Suitable for: Men
Opening: Neutral
Internal structure: Ribbed
Easy to clean: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Free of paraben: Yes
Speed modes: 7
Suitable for couples: Men + Men, Men + Woman
Stimulation: Penis stimulation

Opis

Avtomatski masturbator znamke Svakom Alex Neo z izjemno novo tehnologijo je najsodobnejši moški masturbator s funkcijami aplikacije. Aplikacijo si lahko naložite iz trgovine Google Play in App Store. Ergonomsko oblikovano za moško anatomijo, zaradi popolne dolžine in teksture za vse velikosti je ta igračka idealna za samozadovoljevanje.

Vse funkcije je mogoče nadzorovati neposredno na samem masturbatorju ali prek aplikacije FeelConnect 3.

Rokav masturbatorja je pokrit s prozornim pokrovom, ki ga odstranite med uporabo, po čiščenju pa nazaj zaprete za popolno higieno masturbatorja. Neverjetno mehak in čuten notranji rokav ima tehniko samoprijemanja, ki ponuja izjemno realen dotik. Funkcije, ki jih poganjajo aplikacije, so tu, da vam ponudijo dodatke, za katere niste vedeli, da jih potrebujete. Popolnoma nova izkušnja, ki jo nadzira aplikacija. Uživajte s partnerjem na daljavo, če želite, ali pa, ko ste sami, lahko komunicirate s svojo najljubšo vsebino za odrasle. Kakorkoli, vaši vroči trenutki nikoli več ne bodo isti. Dodatna zanimiva funkcija masturbatorja Alex Neo je snemanje, ki lahko dodatno popestri samozadovoljevanje.

Alex Neo je opremljen z intenzivnejšim potisnim motorjem, ki uvaja močno in nastavljivo silo potiska in vas popelje v užitek. Izbirate lahko med 7 intenzivnostmi potiskanja. Možnost 5 scenarijev spolnih fantazij vam popestrijo vaše trenutke: plaža, divjina, učilnica, na letalu in v pisarni. Z Alexom Neo je vsakič nova priložnost, da raziščete svoje najgloblje želje. Zaprite oči, sprostite um in naj se fantazija začne! Uživajte s komer koli želite, kjer koli že ste.

Rokav je izdelan iz TPE materiala, ki je enostaven za čiščenje in uporabo, ogrodje pa je iz ABS plastike. Izdelek ima vgrajene polnilne baterije, ki jih napolnete s priloženim USB kablom. Ko je popolnoma napolnjen ga lahko uporabljate do 1 ure

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje