Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Masturbator Cruizr CP02 Rotating and vibrating

Šifra izdelka: CRZ002 | EAN koda: 8719934003989
129,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Cruizr
Barva: Transparent
Material: TPE
Dolžina: 28,3 cm
Inner Length: 12,9 cm
Inner Diameter: 4,4 cm
Outer Diameter: 8,5 cm
Suitable for: Men
Opening: Vagina
Internal structure: Ripples
Penetration: Yes
Easy to clean: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Stimulation: Penis stimulation

Opis

Masturbator Cruizr CP02 je diskreten in razkošen masturbator za moške z gibanjem navzgor in navzdol ter funkcijo vibriranja. Uživate lahko v odlični stimulaciji penisa in enostavno izbirate med 5 hitrostmi ali 10 načini vibriranja.

Masturbator CP02 prihaja z glasovno funkcijo in priloženimi slušalkami, ki omogočajo diskretno uporabo. Poleg masturbatorja pa boste prejeli tudi držalo za namestitev na vse gladke podlage in prostoročno uporabo.

Masturbator med delovanjem ustvarja spiralno vrteče se gibanje, tako da doživite še bolj realističen občutek. Mehak elastičen silikonski rokav ima odprtino v obliki vagine, na notranji strani pa so številni čepki in grebeni za stimulacijo penisa.

Vklopite glasovno funkcijo in uživajte v ženskem glasu, ki vam sporoča, da uživa ravno tako kot vi! Za diskretno poslušanje uporabite priložene slušalke.

Masturbator se polni s priloženim USB magnetnim kablom. Eno polnjenje zadošča za 60 minut brezskrbne uporabe, napolni pa se v 180 minutah.

Masturbator Cruizr CP02 lahko uporabljate kot predigro s partnerjem ali pa uživate v edinstveni solo izkušnji. Priročnik za uporabo lahko hitro in preprosto prenesete s kodo skeniranje QR kode na embalaži.

Za še boljšo izkušnjo priporočamo uporabo lubrikanta na vodni osnovi

Tulec je snemljiv in ga je mogoče enostavno očistiti z mlačno vodo in čistilom za erotične pripomočke. Prepričajte se, da je popolnoma suh, preden ga vstavite nazaj v ohišje. Masturbatorja ne potopite popolnoma v vodo, saj lahko poškodujete elektroniko.

Masturbator ni 100% vodoodporen, je pa odporen na škropenje. Ni primeren za uporabo v kadi in pod prho, prav tako ga ne smete potapljati v vodo med čiščenjem.

Lastnosti:

  • spiralno gibanje navzgor in navzdol
  • 5 hitrosti
  • 10 načinov vibriranja
  • ergonomska oblika za enostavno držanje
  • glasovna funkcija
  • priložene slušalke
  • priloženo držalo za prostoročno uporabo
  • USB polnjenje
  • Enostavna uporaba in vzdrževanje

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje