Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Masturbator Otouch Chiven1

Šifra izdelka: CHIVEN-1 | EAN koda: 4897127060132
49,95 €
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: OTOUCH
Barva: Black
Material: Silicone
Dolžina: 13.00cm
Height (cm): 13 cm
Inner Diameter: 4.00cm
Outer Diameter: 8 cm
Suitable for: Men
Opening: Mouth
Internal structure: Nubs
Penetration: Yes
Easy to clean: Yes
Zaščita za potovanja: Da
Suitable lubricant: Silicon Base
Speed modes: 6
Stimulation: Penis stimulation

Opis

Masturbator Otouch Chiven1 zagotavlja fantastično stimulacijo penisa s 6 nastavitvami vibracij in funkcijo ogrevanja, ki še dodatno izpopolnjuje že tako odličen izdelek.

Chiven1 ima lepo, diskretno ohišje in ga enostavno tudi vzamete na pot. Masturbator je udoben za držanje in ima površino prekrito s protizdrsnim vzorcem, kar omogoča enostavno uporabo. Je izredno tih in 100% vodoodporen.

Funkcija ogrevanja vas pripelje do najvišje temperature 40 stopinj in jo lahko ločeno vklapljate in izklapljate. Masturbator ima 6 intenzivnih vibracij, različne nastavitve pa je enostavno preklapljati z gumbi na vrhu. Mehka silikonska notranjost ima izrastke, ki zagotavljajo optimalno stimulacijo vašega penisa. Za dodatno udobje vedno uporabite malo lubrikanta na vodni osnovi.

Masturbator je vodoodporen, zato ga boste lahko uporabljali tudi pod prho, ni pa priporočena uporaba v kadi. Chiven1 se polni preko priloženega USB kabla, poleg izdelka pa prejmete tudi priročno vrečko za shranjevanje.

Po vsaki uporabi igračko očistite z mlačno vodo in čistilom za erotične pripomočke in jo dobro osušite, preden jo shranite za naslednjo uporabo.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje