Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Masturbator Toro Tornax

Šifra izdelka: TO-424 | EAN koda: 8436583794241
69,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Toro

Opis

Masturbator Toro Tornax je moška erotična igračka z napredno tehnologijo potiskanja, kot je še niste doživeli. Toro Tornax moškim nudi intenzivno stimulacijo penisa s tehnologijo potiskanja v kar 7 različnih načinih, ki ne vključujejo vibriranja. Delovanje masturbatorja je izključno v stilu premikanja mehkega stimulacijskega rokava naprej in nazaj v različnih ritmih preko vašega penisa. 

Toro je sestavljen iz držala v katerem se nahaja zmogljiv motor in sistem za potiskanje, na katerega namestite priloženi TPE stimulacijski rokav.  Potrebujete le še lubrikant na vodni osnovi in zabava se lahko začne.

Upravljanje masturbatorja je enostavno z le enim gumbom nameščenim na držalu. Vgrajena polnilna baterija se polni preko priloženega polnilnega USB kabla.

Toro je odporen proti škropljenju, zato je primeren za uporabo z lubrikantom, ni pa vodoodporen in ni primeren za uporabo v kadi ali pod prho. Čiščenje masturbatorja je enostavno, saj stimulacijski rokav za čiščenje enostavno odstranite iz ohišja, ga očistite z vodo in milom ter posušite na zraku. Držala ne čistite pod tekočo vodo, temveč ga le obrišite z mokro krpo, poškropite s čistilom erotičnih igračk in obrišite do suhega.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje