Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Avtomatski masturbator M for Men Storm

Šifra izdelka: BL-82304 | EAN koda: 819835026662
186,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: M For Men
Barva: Black
Suitable for: Men
Opening: Neutral
Internal structure: Nubs
Penetration: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Stimulation: Penis stimulation

Opis

Avtomatski masturbator M for Men Storm je poln zabave! Ta zanimiv masturbator ima v notranjosti vrsto prijetnih tekstur, ki masirajo in dražijo.

Uporabljajte 7 močnih funkcij vibracij in učinek sesanja z enim dotikom, ki se napne in sprosti okoli vas za optimalen užitek. Občutek je, kot da bi iz vašega penisa izželi vse.

Notranji rokavje snemljiv za enostavno čiščenje, za zaščito in diskretno shranjevanje pa lahko nadenete pokrovček. Priložene slušalke priključite v priključek za slušalke in prisluhnite realističnemu stokanju!

Masturbatorji M for Men so mehki, prožni in polni senzacionalnih tekstur. Storm je izdelan iz vrhunskega TPE in je varen za telo, ne vsebuje dišav in ftalatov.

Učinek ožemanja z enim dotikom, ki napenja in sprošča, je neverjeten občutek! 7 načinov vibracij in stiskanja omogoča različna doživetja. Erotično realistično stokanje in priložene slušalke za spodbujanje vaših fantazij. Masturbator napolnete prek USB.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje

Sorodni izdelki