Bič Fifty Shades Of Grey Sweet Sting

Šifra: E24215 | Ean: 5060108819503
Zaloga: Na zalogi pri dobavitelju
34,95 €
* DDV je vštet v ceno
Z nakupom tega izdelka prejmeš 34 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave: med in


Igro vezanja v spalnici popestrite s čutnimi udarci in kaznovalnimi udarci tega biča Fifty Shades of Grey Sweet Sting. Elegantna dolžina, ki je podaljšek drgetajoče dlani, nadzoruje debelo usnjeno konico, ki biča vaše telo do popolnega vzburjenja. Opis

Igro vezanja v spalnici popestrite s čutnimi udarci in kaznovalnimi udarci tega biča Fifty Shades of Grey Sweet Sting. Elegantna dolžina, ki je podaljšek drgetajoče dlani, nadzoruje debelo usnjeno konico, ki biča vaše telo do popolnega vzburjenja. 

S sledenjem srebrne konice po koži se prebudijo območja užitka, ki so občutljiva in izpostavljena ter pripravljena na muhe vašega ljubimca. Občasni udarci pustijo ostre, ogrevalne žgečkljivce, ki odmevajo v vašem telesu in se počasi umirijo pod božajočimi udarci, da vas mravljinčijo od poželenja. Ta bič ponuja ravnovesje med užitkom in bolečino, zato ga lahko uporabite za natančno stimulacijo in razvajanje najobčutljivejših predelov telesa ter s tem povzročite poželenja polne občutke, ki vas prevzamejo. Med igranjem začutite, kako se vaši čuti okrepijo, kar poveča užitek, ki ga doživite ob vsakem dotiku, v zameno za nekaj dolgotrajnih sekund bolečine. Erotični občutki se še pospešijo v kombinaciji z zavezanimi očmi, gagom in žgečkalnikom iz mehkega perja.  Sweet Sting je izdelan po najvišjih standardih za zagotavljanje udobja, učinkovitosti in trajnosti, zato se ponaša z usnjenimi detajli na zapestnem traku in konici, pletenim steblom in mehkim gumijastim ročajem.

Dolžina: 61cm

Material: umetno usnje

Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Za oddajo mnenja moraš biti prijavljen/a in imeti opravljen nakup tega izdelka.

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici