Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Seks stol Fetish Fantasy Incredible

Šifra izdelka: PD2198-00 | EAN koda: 603912247411
139,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Fetish Fantasy Series
Size fit: Normal
Wire/Bone: Yes

Opis

Prepustite se breztežnostnem seksu s tem neverjetnim seks stolom Fetish Fantasy Incredible. Z lahkoto poskakujte na partnerju in preizkusite nove položaje za katere nikoli niste mislili, da so mogoči.

Stol je zasnovan za trdo igranje - zdrži do 136kg. Izdelan je iz težkega cevastega ogrodja, ki ga lahko ločite za enostavno shranjevanje. Sedež je prilagodljiv, enostaven za čiščenje in izdelan iz trdnega TPU materiala. 

Odprtina v sedeži omogoča, da se približate globlje kot kdajkoli prej, za maksimalno penetracijo in še več užitka. Bodite kreativni in preizkušajte nove tehnike in vse to naredite z največjo lahko!

Dimenzije:

  • širina: 43cm
  • višina: 38cm
  • dolžina: 60cm

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje

Sorodni izdelki