Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Napihljiva seks blazina Fetish Fantasy Luv Log

Šifra izdelka: PD3731-23 | EAN koda: 603912333503
64,95 €
+ Brezplačna dostava
Ni na zalogi! Dobava: Preverite
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Fetish Fantasy Series
Size fit: Normal
Wire/Bone: Yes

Opis

Stisnite, zvijajte,vrtite in si potiskajte pot do popolnega zadovoljstva in uživajte v neverjetnih orgazmih! Z napihljivo seks blazino Fetish Fantasy Luv Log med nogami lahko vsakič dosežete ravno pravi kot in vse to naredite z največjo lahkoto. Ta prenosna blazina iz vinila je obložena s plišom in ima na vrhu pritrjen vibrator. Z ročaji, ki so strateško nameščeni po celotni blazini, lahko sedite na blazini, se držite za ročaje in uživate v divji vožnji, ki jo nadzorujete vi.

Namestite se, izberite nastavitev na hitrostnem gumbu in pustite, da vas močne vibracije odpeljejo stran. Trden PVC vibrator je brez ftalatov, varen za telo, poganja ga tih motor, njegova oblika pa je realistična. Poskusite sami ali s partnerjem in odkrili boste različne načine za doseganje globlje penetracije in daljših seans ljubezni. To ni samo seks blazina - hkrati je tudi blazina, ki jo lahko uporabljate s partnerjem. Nagnite svojega ljubimca nad blazino ali pa jo položite pod stegna, da jih podprete. Možnosti je neskončno! Za razliko od obsežnega in dragega pohištva za seks, se neverjetni Luv Log napihne v nekaj minutah in ga po končanem postopku zlahka pospravite. Vzemite ga s seboj, ko potujete, in uživajte v vsem udobju tudi ko ste na poti.

Pliš in vinil se po zabavi enostavno očistita s krpo in toplo vodo, vibrator pa lahko očistite pod tekočo vodo z milom ali s čistilo za erotične igračke.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje

Sorodni izdelki