Ko erektilna disfunkcija ostane le še bled spomin

Nasveti in ideje, Erotične igračke

Za normalno človeško življenje in delovanje, je v prvi vrsti pomembno zagotavljanje ter izpolnjevanje osnovnih potreb, ki se odražajo povsod. Spolnost je ena od tistih človekovih potreb, ki se vede ali ne, odraža na vseh področjih. Težave so prisotne pri moških in tudi ženskah, vendar pri slednjih niso tako opazne, kot na primer pri moškem delu populacije.

Tako se spolne težave moških kažejo predvsem v tem, ko ne glede na moč želje po spolnosti in vzburjenosti, penis ne otrdi in posledično prepreči izvedbo spolnega odnosa. S to težavo bi se lahko srečeval vsak drugi moški po 40. letu, le redko kdo pa si poišče pomoč. Nekje v moških možganih obstaja prepričanje, da se o težavah ne govori, sploh pa ne, če se gre za intimne težave, kot je erektilna disfunkcija. Morda bi bilo smiselno uporabiti črpalko za penis, zlasti če oba partnerja sprejmeta potrpežljiv in pozitiven pristop k obvladovanju erektilne disfunkcije.

Erekcijska črpalka  za penis (tudi črpalka za penis) je ena izmed številnih alternativ za odpravo erektilne disfunkcije. Te naprave so razmeroma enostavne za uporabo, v kolikor seveda upoštevate varnostne ukrepe ter sledite navodilom in se s tem izognete neželenih učinkov zaradi nepravilne uporabe.

Uporaba

Prvič se vam bo morda zazdelo, da je nekoliko nerodna za uporabo, vendar daleč od tega. Uporaba črpalke za penis je izredno preprosta in vključuje naslednjih pet preprostih korakov:

  1. Čeprav to ni ravno nujno potrebno, si nekateri moški želijo odstraniti sramnih dlak okoli penisa.
  2. Cev postavite čez penis in za boljši občutek lahko uporabite lubrikant.
  3. Ustvarjanje vakuuma znotraj cevi. Sprememba zračnega tlaka bo namreč povzročila krčenje žil v vašem penisu. Lahko se zgodi, da pride do erekcije že v nekaj minutah.
  4. Pokončno položite konstrikcijski obroč okoli dna penisa, to vam pomaga pri vzdrževanju erekcije, saj se kri zadržuje.
  5. Odstranite cev in začnite s predigro in uživajte v nadaljnem odnosu. 

Večina erekcijskih črpalk vključuje obroček ali zožitveni obroč, ki ga nosite na dnu penisa, kar vam pomaga ohraniti erekcijo z omejevanjem pretoka krvi iz penisa. Pri erekciji lahko zožate konstrikcijski obroč okoli dna penisa in cev nato odstranite. Držite obroč za penis na mestu, vendar največ pol ure. Čas namreč lahko vpliva na pretok krvi in škoduje vašemu penisu. Erekcijsko črpalko lahko uporabite tudi pod tušem ali v banji.

Prednosti

Črpalke za  penis so učinkovite pri ustvarjanju erekcije za večino uporabnikov. Trajanje erekcije je odvisno od posameznika, nekateri moški lahko črpalko uporabljajo pred predigro ali počakajo in jo uporabijo tik pred spolnim odnosom. Erekcijske črpalke so varne za uprabo, brez stranskih učinkov. Prav tako pa so združljive z raznimi zdravili, v kolikor se jih morebiti že poslužujete. Na daljši rok so definitivno cenejše, saj so namenjene večkratni uporabi in pri tem ne pride do dodatnih oziroma ponovljivih stroškov.

Erekcijska črpalka ima še nekaj dodatnih prednosti, v primerjavi z ostalimi možnimi izbirami preprečevanja erektilne disfunkcije. Učinkovita je po postopkih, kot so operacija prostate ali obsevalna terapija za raka prostate. Druga prednost pa je, kot že omenjeno to, da jo lahko uporabljamo skupaj s tabletami ali drugimi tretmaji brez dodatnega tveganja. Pri nekaterih moških lahko redna uporaba črpalke pomaga pri bolj naravni erekciji.

Ali obstajajo kakšni stranski učinki uporabe?

Če jo uporabljate pravilno, obstaja zelo malo tveganj. Pogostost uporabe erekcijske črpalke je v veliki meri odvisna od odziva vašega telesa; lahko da jo boste uporabili večkrat na dan, lahko da zgolj nekajkrat na teden. Ne glede na pogostost uporabe, pa je pomembno, da natančno upoštevate navodila. Prevelik zračni tlak v cevi lahko poškoduje vaš penis, obstaja pa tudi možnost blage krvavitve pod površino kože. To lahko na vašem penisu pusti majhne rdeče lise. Ob pravilni uporabi pa so to odvečne skrbi.

Na kaj je potrebno biti pozoren pri izbiri črpalke?

Ko izbirate črpalko za penis se prepričajte, da ima vakuumski omejevalec. Ta funkcija zagotavlja, da zračni tlak v cevi ne postane premočan, kar bi lahko poškodovalo vaš penis. Pomembna je tudi velikost obroča, ki se prilega osnovi vašega penisa. Že res, da mora biti tesen, vendar ne preveč, saj lahko postane neprijetno. Imejte v mislih, da »umetna erekcija«, torej tista, ki je pridobljena črpalko, ni enaka erekciji, ki se doseže po naravni poti.

V spletni trgovini Gtocka.si vam je na voljo več različnih vrst erekcijskih črpalk, in tako boste našli Erekcijsko črpalko Bathmate Hydromax 5 (X20), Bathmate Hydromax 7 (X30), Bathmate Hydromax 7 Wide Boy, Bathmate Hydroxtreme 5, Bathmate Hydroxtreme 7, Bathmate Hydroxtreme 9, Bathmate Hydroxtreme 11, Bathmate Hydro7 (Hercules) in tudi trak za tuširanje Bathmate Shower Strap.

Luka
Zanima ga vse v zvezi s spolnostjo, zato lahko na blogu najdeš širok spekter njegovih člankov, ki pokrivajo različna področja - od vsakodnevnih nasvetov do marsikomu morda čudnih fetišev.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice