Kolekcija poustvarjenih Fifty Shades spolnih pripomočkov

Erotične igračke

Asortiman Fifty Shades predstavlja poustvarjene spolne pripomočke, ki so bili opisani skozi svetovno znano trilogijo Petdeset odtenkov sive, Petdeset odtenkov teme in Petdeset odtenkov svobode. Izbira je precej široka, gre pa za poustvarjene artikle, ki sta jih glavna akterja Anastasia in Christian uporabljala v spalnici, vam pa bodo pomagali do boljšega zadovoljevanja in posledično spolnosti.

Analne kroglice pripomorejo do bolj intenzivnih orgazmov, kot ste se kdaj sanjali. S pomočjo teh močnih, gladkih analnih kroglic, si privoščite odkrivanje novih erogenih con. Analne kroglice so narejene iz gladkega silikona in namenjene stimulaciji med seksom, ne glede na to, ali boste uživali sami, ali jih uporabljate za namen predigre. Namenjene so tako začetnikom, kot tudi ljudem z nekoliko več izkušnjami na področju analnega seksa. Kot nasvet, za bolj vznemirljiv občutek, poskusite odstraniti  analne kroglice tik pred vrhuncem.

Analni čep iz mehkega silikona je zasnovan za začetnike obeh spolov, z njegovo pomočjo boste izkusili osupljiv čutni užitek in si povečali spolno zadovoljstvo. Pred samim začetkom poskrbite zadostno količino analnega lubrikanta na vodni osnovi in s tem poskrbite za zadovoljstvo pri analnem raziskovanju. Zasnovan je z enstavno konico, ki vam omogoča lažje vstavljanje, sam analni čep pa je idealen tudi za dolgotrajno nošenje.

Vibracijski analni čep iz silikona vam pomaga raziskati orgazmični niz ter bodite pripravljeni, da boste odkrili popolnoma novo vzburjenje. Prilagojen je tako, da ustreza konstrukciji telesa in usmerjen v spodbujanje občutljivih živčnih končičev v vašem anusu, lahko ta konični čep uporabljate z ali brez vibracij, odvisno od izkušnje.

Bič iz satena in kovine je na pogled robusten,  eleganten in namenjen igranju vlog. Gre za čudovit pripomoček, ki lahko poskrbi za vse, od draženja pa vse do udarcev na predrzen način in s tem še dodatn vzbudi strasti. Je dovolj majhen, da je prilagodljiv, vendar hkrati dovolj velik, da zagotavlja draženje partnerja.

Čistilo erotičnih igračk vam pomaga ohranjati vse spolne pripomočke v vrhunskem stanju in s tem tudi podaljšuje njihovo »življenjsko dobo«. Da se boste izognili morebitnim okužbam predlagamo, da spolne igračke očistite pred in po uporabi.

Erekcijski obroček je nastavljiv in zato popolnoma prilagojen za večino velikosti penisov. Pomaga vam do boljše erekcije in vzdržljivost med spolnim odnosom. Erekcijski pripomoček pripomore k odkrivanju novih seksualnih dogodivščin, za katere se vam še sanja ne, da obstajajo. Na voljo je tudi okrogli erekcijski obroček, ki vam prav tako zagotavlja boljšo, daljšo in tršo erekcijo.

Različni kompleti kolekcije Fifty Shades pripomorejo k dodatni energiji v vaši splanici, odvisno od vrste izbranega kompleta. Komplet Bed Restraint Kit je namenjen privezovanju partnerja in s tem lahko lažje prevzamete vso pobudo spolne igre nase. Komplet je nastavljiv in tako primeren za različne velikosti vzmetnic. Komplet Sweet Sensation vam omogoča, da s partnerjem preživita vzburljiv teden v družbi sedmih (7) erotičnih pripomočkov. Odkrijta nove načine igre, od predigre pa vse do vznemerljivih užitkov čutne masaže z masažerjem, masažnim oljem in sproščujočo dišečo svečo. Komplet Take It Slow velja za najbolje prodajane izdelke za užitek za vse pare, ki želijo raziskati vznemirljiv svet analne igre. Vključuje vse, kar je potrebno za začetek analne stimulacije. Komplet Fifty Shades Darker Dark Desire Advanced Kit vsebuje sedem (7) različnih artiklov, s katerimi bo vaša spolnost še bolj polna presenečenj in dodatno nabita s čustvi, strastjo in užitkom. Vsem, kar s partnerjem potrebujeta, za dobro predigro in akcijo v spalnici.

Vaginalne kroglice so zasnovane tako za popestritev spolnih užitkov, kot tudi izvedbo Keglovih vaj. Varna konstrukcija vam omogoča, da kroglice uporabite kakorkoli želite, zanka pa zagotavlja, da vam kroglice med nošenjem ne uidejo.

Lisice iz srebrnega jekla nudijo trden prijem zapestja in izpolnjujejo še tako zahtevne želje. Gre za odlično uravnotežite pristno izkušnjo v spalnici s parom lisic, ki se lahko zaklenejo, z varnostnim mehanizmom. Lisice so enostavne za prilagajanje večini zapestij.  Trajno povezana veriga loči manšete 3 centimetre narazen, kar omogoča dovolj prostora, da se vrtijo.

Čudovito izdelani maski sta zasnovani tako, da vsaka od njiju poudari vaše lastnosti in ob tem zasenči vašo identiteto. Te okrašene maske so idealne za nošenje kot dodatek igri vlog, hkrati pa so tudi erotične in elegantne. Ne glede na to, ali prevzamete lik Anastasie ali Christiana, bo prikrivanje vaše običajne identitete ustvarilo povsem novo raven spolnega navdušenja v spalnici.

Sponke za bradavice vas bodo pritegnile k temu, da povečate svojo občutljivost. Trde vendar nežne nastavljive sponke stisnejo bradavičke z ravno pravšnjim pritiskom, da počasi vzpostavijo občutljivost, ki se razcveti v bolečino. Mehki silikon razprši resnost teh sponk in popoln nadzor je zagotovljen z nastavljivim vpenjanjem sponk. Oprijem se med obrabo zlahka prilagodi za takojšnje sproščanje ali za dodatno okrepitev igre.

Stimulacijski gel vam bo povečal vzburjenje. Izkusite okrepljene orgazme in stimulacijo, saj se s tem gelom vsako trepetanje, dotik in vibracija stopnjujejo.Ena izmed ključnih sestavin, arginin, se uporablja v formuli, da poveča dotok krvi v vaš klitoris, zaradi česar je le-ta super občutljiv in izjemno odziven. Dodatek mentola zagotavlja poživljajoč učinek hlajenja in s tem možnost, da povečate svoj vrhunec in občutljivost. Na klitoris nanesite malo gela in ga nežno vtrite s prstom.

Stimulator bradavičk bo še dodatno okrepil izkušnjo po odkrivanju intenzivnosti rahlega sesanja. Gre namreč za set dveh stimulatorjev za bradavice. Stisnite in sprostite nad areolami, da ustvarite nežen vakuum, ki poveča velikost in občutljivost. Pred uporabo zagotovite popolno tesnjenje s pomočjo lubrikanta na vodni osnovi. Ko je zračni pritisk povečan pretok krvi, da ustvari okusne občutke. Gre za sivie silikonske stimulatorje, ki bodo povečali občutljivost in vzburjenje med igro in povsem enostaven za uporabo.

Vibracijski obroček vam bo obogatil občutke in s tem ljubezen popestril s sladkimi vibracijami. Narejen je iz elegantnega in raztegljivega silikona, tako da je primeren za različne velikosti penisa. Uživajte v učinkih okrepljene stimulacije tako vi, kot tudi vaš partner. Povečajte vzburjenje v spolnosti z dodatkom lubrikanta na vodni osnovi. Vibracijskki obroček je zmogljiv s klitorisnim stimulatorjem. Vibracije bodo še dodatno razdražile njen ščegetavček, tako da bo vaš užitek še bolj intenziven. 

Vrv za privezovanje vas bo prepustila učinkovitemu igranju in vam omogočila, da se z zadrževanjem naučite novih veščin. Gre za komplet dveh svilenih vrvi za privezovanje, vsaka v dolžino meri 5 metrov in omogoča, da v celoti prepletete vas ali vašega ljubimca. Vrv je trpežna in močna in je idealna tako za začetnike in tudi strokovnjake.

Dovolite, da v vas žgečkalnik popelje do povečanja vaše občutljivosti in navdušenja. Dolgo poželenje in užitek, da se razvijata v čedalje počasnem tempu, ko uživate v čutnem dotiku mehkega perja, ki vas draži in žgečka po koži. Ob vsakem dotiku in poljubu se počutite bolj vznemirljive in ste v pričakovanju spolnega užitka. Najbolje boste uživali z zavezanimi očmi, saj bo šlo le za uvod v intenzivnejšo stimulacijo.

Luka
Zanima ga vse v zvezi s spolnostjo, zato lahko na blogu najdeš širok spekter njegovih člankov, ki pokrivajo različna področja - od vsakodnevnih nasvetov do marsikomu morda čudnih fetišev.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice