Izdelki so iz absolutno najkakovostnejših materialov, ki so varni za telo, in z vrhunskim slogom. Kar se tiče lubrikantov, lahko računate, da bo vedno na zalogi le najboljše.  Cosmopolitan vam ponuja različne artikle, odvisno kaj si želite. Od različnih vibratorjev, masažerjev Wand, raznih lubrikantov, pa vse do čistinega gela za vaše spolne igračke, in igračk za pare. 

Še posebno vibratorji, so narejeni posebno po ženskih željah, ki želijo uživati v trenutku blaženosti. Kolekcija vključuje vibratorje, ki imajo na voljo več hitrosti, stimulatrje, stimulatorje za G-točko in klitorisne stimulatorje. Skratka spolne igračke, ki vas kaj hitro pripeljejo do orgazma.

Rabbit vibratorji so že od nekdaj eni izmed najbolj priljubljeniih spolnih igračk po vsem svetu. Razlog za to je, da na enkrat zadene dve erogeni coni. Vzemite si čas za izbiro tistega, ki je za vas najbolj primeren, saj pri tem igra največjo vlogo vaš užitek. Resnica je, da večina žensk ne more doživeti  orgazma zgolj skozi penetracijo, zato je ta vrsta vibratorjev tako priljubljena, saj cilja tako na vaš klitoris, kot tudi na vašo G-točko. Vsi rabbit vibratorji si izdelani iz medicinskega silikona, kar pomeni iz koži prijaznega materiala. Nekateri imajo tudi grelno funkcijo, kar je le še dodaten plus.

Masažerji so eni izmed najbolj priljubljenih masažnih vibratorjev z razlogom – ker so močni! Ko usmerjajo energijo svojega motorja, hkrati ciljajo tudi na erogene cone s celotnim potencialom, kot nobena druga spolna igračka. Znani so po tem, da s takšnim uspehom spodbudijo žensko primarno erogensko cono, da so enostavno navdušene. Že desetletja je ta oblika med bolj priljubljenimi ženskimi spolnimi igračkami. Vsebujejo večstopenjski motor, enostavne gumbe za upravljanje s tremi tipkami in 100-odstotno silikonsko glavo, medicinsko kakovostno, brez ftalata, brez lateksa, ki je gladka in kremasta na otip. V kolikor vas zanima, zakaj so ženske tako navdušene, si ga privoščite in preizkusite.

Masažer Cosmopolitan Magnificent vam nudi intenzivne vibracije in s tem pripeljal do orgazma. Gre za zaobljen masažer z oblazinjeno glavo, ki brez težav zadane vašo točko ugodja. Pri tem uporabite lubrikant na vodni osnovi, kajti lubrikant na silikonski osnovi lahko poškoduje vašo spolno igračko. Po končani uporabi, igračko umijte z malo mila ter vode, ali pa preprosto uporabite čistilec erotičnih igračk. Polnjenje je enostavno, saj gre za uporabo USB priključka.

Lubrikanti izboljšujejo vsako erotično izkušnjo, pa naj bo to solo ali s partnerjem. Lubrikanti na vodni osnovi posnemajo naravno vlaženje in so uravnotežene s pH, kar zagotavlja gladko in enostavno doživetje, medtem ko so silikonski lubrikanti bolj viskozni in dolgotrajnejši. Zato so idealni za užitek pod tušem ali v kadi. So drseči in nikoli ne postanejo lepljivi, zato so varni za vse latekseve kondome, kot tudi kondome iz poliuretana in poliizoprena. Lubriknti z okusom so brez sladkorja in sladil, zaradi česar so popolnoma varni za telo, da se lahko sprostite in uživate v užitku. V kolikor lubrikant pride na posteljnino, ga boste zlahka odstranili.  

Silikonski lubrikant ostane dlje časa moker – tudi pod vodo - s tem luksuznim, spolzkim mazivom, ki ohranja svojo vzdržljivost z lahkoto povečate občutljivost svojih erogenih con in z gladkim drsenjem povečajte sam orgazmični potencial. Lubrikat Cosmopolitan je izdelan na silikonski osnovi, nevtralne barve, dermatološko testiran in brez vonja ali okusa. 

Vodni lubrikant je zasnovan za občutljivo kožo, in vam da občutek lahkotnega polzenja po telesu ter omogoči užitek ter s tem poveča čutno izkušnjo ter orgazem. Pomembno je poudariti, da je pH uravnotežen za ženske, saj je dermatolško testiran in ne vsebuje nikakršnih olj ali maščob.

Čistilo seks igračk je en od tistih »must have« artiklov, saj vam bo pomagal pri ohranjanju higiene, s tem pa pripomogel k boljšemu zdravju in zabavi s partnerjem. Higiena spolnih igrač pomeni čiščenje igrače pred in po uporabi. Izperite s toplo vodo, da se prepričate, da so vse bakterije izprane in s tem preprečite možnost, da bi se razširile po igrački. Uporaba pa je prav tako pomembna za spolne igračke, saj jim s tem podaljšate življenjsko dobo. V kolikor želite, da je vaša igračka iz silikona in ABS plastike čista in brez morebitnih mikrobov, uporabite čistilo, da iztrebite morebitne mikrobe. Čistilo je varno za vse materiale za igrače in je antibakterijsko čistilo, ki nežno ohranja vašo igračo v popolnem stanju.

Masažna olja za lajšanje stresa, ki se je ujel v vaše telo zaradi napornega dne ali tedna. Ko se odločite za predigro, je masaža vsakič nekje na vrhu seznama. Erotična masažna olja pa igrajo bistveno vlogo pri ustvarjanju razpoloženja, skupaj z romantično osvetlitvijo, seksi glasbo in mehkimi rjuhami. Olajšajte napetost z raznimi masažnimi olji z aromatiziranim okusom, ki lepo drsijo in trajajo dlje zaradi naravnih vlažilcev, vključno z vitaminom E, oljem sladkega mandlja in kokosovim oljem. Gre za naravne vlažilce s čudovitimi okusi, kot sta vanilija ali jagoda, kožo zmehčajo in tako okrepijo čutni občutek med partnerjema. Naj bo vaša naslednja predigra še bolj okusna z masažnim oljem Cosmopolitan. 

V spletni trgovini Privateplaytime.si, so vam na voljo različni vibratorji, masažerji, stimulacijski gel in tudi razni lubrikanti – tako na vodni, kot tudi silikonski osnovi. Na voljo so vam različne oblike vibratorjev in masažerjev, ter različni okusi lubrikantov oziroma masažnih olj – skratka, vse kar si zaželite.

Cosmopolitan seks igračke in lubrikanti

Komentarji (0)

Ni komentarjev

Nov komentar

Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo