Le še nekaj dni nas loči do najbolj zaljubljenega, romantičnega in sladkega dneva v letu. Pa vendar se mi poraja vprašanje zakaj bi le na ta »najbolj pocukran« dan, pokazali svoji boljši polovici, da nam nekaj pomeni? Zakaj ravno in samo ta dan pokažemo svojo ljubeznivo in nežno plat, ostale dni pa večino ljudi na to kar nekoliko pozabi? Del odgovora se verjetno skriva v tem, ker je to pač ta dan in se spodobi.

No ja, to po navadi rečejo osebe, ki želijo biti v koraku s časom in posnemati ostale ljudi. Bog ne daj, da prijatelj svoji dragi kupi večji šopek in boljšo čokolado. S takim načinom razmišljanja si samo ustvarjamo dodaten pritisk, popolnoma nepotrebno. Pravzaprav ženskam nič ne pomaga, če nas na ta dan zasujete z darili, potem pa je eno leto mrk. Veliko več sreče in veselja je občutiti s tem, ko nas na valentinovo presenetite s čim malenkostnim – ker ste se spomnili in predvsem ker je darilo unikatno in ne »klasično«. No, enako velja za nas, drage dame. Tudi moški si zaslužijo našo pozornost, ne le na valentinovo, temveč tudi druge dni v letu.

Ne glede na to ali dejansko praznujete ta dan kot dan zaljubljenih oziroma imate le odličen izgovor, da pojeste na tone čokolade, vas bo naslednjih nekaj dejstev zagotovo presenetilo. Morda pa se vam spotoma ob prebiranju vrstic porodi tudi ideja o darilu, s katerim boste presenetili svojo polovico. 

Še preden pa namignem na letošnja valentinova darila, pa nekaj zanimivih dogodkov, povezanih z dnevom izkazovanja pretirane ljubezni enkrat letno:

  • V Avstraliji je podjetje Ikea nekaj časa podarjala kupon za brezplačen nakup posteljice za dojenčke, ki so rojeni 14. novembra – torej točno 9 mesecev po valentinovem. Potreben je bil le dokaz o rojstvu.
  • Valentinovo v Savdski Arabiji je prepovedano – na ta dan velja omejitev prodaje vrtnic in vsega ostalega, kar je rdeče barve.
  • V povprečju se na ta dan po svetu za darila porabi skoraj 13 milijard dolarjev, od 200 milijonov prodanih vrtnic, jih je 73% kupljenih s strani moških.
  • Leta 2013 je bil postavljen svetovni rekord v najdaljšem neprekinjenem poljubu, ki je trajal 58 ur 35 minut in 58 sekund.
  • Odvetnik s sedežem v Michiganu vodi promocijo za brezplačne ločitve na valentinovo. Vsako leto izmed več kot 500 prijav potem izbere »zmagovalni par«.

Dovolj besed o tujini in drugih. Prav tako pa o vsakoletnih tradicionalnih darilih v obliki plišastih medvedkov, ki držijo v šapah velikanski šopek v katerega je zataknjeno ljubezensko sporočilo in čokolada. Ne bodite kot vsi drugi moški tega planeta in svojo drago presenetite na drugačen način, ki ga zagotovo ne pričakuje. Ob enem pa si lahko obetate vročo noč, ne samo eno temveč večino naslednjih. 

Za vas imam pripravljenih nekaj idej o ne povsem vsakdanji vrsti darila oziroma presenečenja, na katerega le redko kdo pomisli. No, pomisli morda že, kupijo in podarijo ga pa le redki predstavniki močnejšega spola. Še manj pa je tistih drznih žensk, ki si upajo povedati na glas svoje fantazije in uresničiti želje. Sedaj imata oba izvrstno priložnost, ki je ne smeta zamuditi!

Zakaj ne bi bili letos nekoliko bolj izvirni in svoji dragi podarili spodnje perilo, s katerim bosta še dodatno segrela ozračje. Poleg tega pa je to darilo trajno in vsakodnevno uporabno. Vsakič ko se bo oblekla v spodje perilo, ki ste ji ga izbrali, bosta podoživela trenutke valentinovega in tako ohranjala skupne trenutke, ob enem pa bosta kar na enkrat imela dan zaljubljenih vsak dan, ne le enkrat letno. Res ne vem, kaj je lahko še bolj očiten namig in želja po vroči noči, kot ženska, ki pride v spalnico v zapeljivem spodnjem perilu. Tu so vse nadaljnje besede odveč. Na to vprašanje si odgovorite sami.

Ne glede na to, katera barva je vaši dragi všeč, s tako izbiro ne boste zgrešili. Prvič boste pokazali svojo izvirnost in bili drugačni od večine drugih moških. Poleg tega pa ne le, da bo vaša draga videti še mnogo bolj zapeljiva, kot je že tako, ob tem bosta imela oba korist. Na vas je zgolj to, da nekako presodite kaj bi se lepše podalo njeni postavi in v čem se bo počutila zares lepo. Lepo v dobesednem pomenu besede. Ali je to recimo prosojen ali čipkast babydoll.

Lahko pa se za prvič odločite in izberete neprosojen kroj. S tem svoje boljše polovice ne boste postavili v neprijeten položaj, v kolikor je bolj sramežljive narave. Vi pa se boste ob enem morali bolj potruditi in se prepričati kaj se skriva pod neprosojnim oblačilom. Vrhunec napetosti se bo stopnjeval, ob enem pa tudi vajina želja po predaji strastem. 

Poleg babydoll-a pa si ob enem lahko privoščite tudi haljo, s katero bo zagreto ozračje postalo še bolj napeto, vi pa še bolj neučakani in v želji, da bi vaša draga odvrgla odvečne kose iz sebe, ter pokazala vse svoje čare. Ne glede na to, ali ste pristaš krajše ali daljše verzije, z nobeno izmed teh ne boste zgrešili. Nič ni bolj seksi od samozavestne ženske, ki se počuti zadovoljno v svoji koži.

Morda bo zvenelo precej pokvarjeno, vendar mnogo moških hrepeni po tem, da se draga vsaj enkrat v življenju obleče v izzivalno perilo, ker ga s tem ne vede še bolj podžge. Pravzaprav že sama misel na seksi perilo v moškemu vzbudi nekaj, kar bi lahko v prevodu imenovali »predigra uspela, pa se sploh še nič ni zgodilo«. Kar sledi po tem, je le še dodaten bonus.

Dan zaljubljencev je idealna priložnost, da preizkusita nekaj novega (imate odličen razlog, v kolikor sta nekoliko manj navdušena nad eksperimentiranjem v spalnici). Na ta dan si brez slabe vesti privoščita poleg običajnega seksa, seks z uporabo analnega čepa oziroma drugih pripomočkov v obliki vaginalnih kroglic, dildota, vibratorja...  V tem primeru sem prepričana, da vaju bo domišljija ponesla še mnogo dlje, kot le od izvedbe vaginalnega seksa. In zakaj ne bi prvo darilo združili s tem drugim predlogom?

Ko smo že pri uporabi pripomočkov, vi pa ste še vedno nekoliko neodločeni, je izbira darilnega kompleta zagotovo tista prava. S tem boste lahko dali domišljiji prosto pot, v spalnici pa izvajali položaje, ki jih pri normalnem spolnem odnosu nikoli ne bi. Če sta kdaj lahko zares poredna, potem je ta dan več kot pravi, da stopita iz cone udobja in preizkusita nekaj novega. Ker je izbira darilnih kompletov zares bogata, se bo potrebno najprej odločiti kaj želite v spalnici preizkusiti najprej oziroma kaj želita nadgraditi. Potem pa le še zbrati pogum in to predati svoji boljši polovici. Morda ne bi bil odveč kakšen neočiten namig, ki ga lahko dobite z nekoliko bolj zvitim vprašanjem. Saj si ne želite pokvariti presenečenja že na samem začetku?

Zavedam se, da mnogo oseb občasno še vedno rada prikliče otroka iz sebe, zato brez skrbi, ker je v naši ponudbi poskrbljeno tudi za to. Presenetite svojo boljšo polovico s tem, ko ji poklonite katero izmed erotičnih iger. Ne samo da ne bo manjkalo zabave, dobila bosta tudi dodatne ideje za izvedbo predigre, kar bo še nadgradilo vajino spolno življenje. Kar je še bolj pomembno pa je to, da bo ojačana vajina medsebojna vez in poglobljen odnos. Morda bosta ravno na ta način lahko nadoknadila vse tiste zamujene priložnosti, zaradi katerih morda občasno zaškripa na spolnem področju.

Bodita izvirna, unikatna in kar je najbolj pomembno – bodite vi. Kajti nihče ne pozna vašega partnerja bolj od vas samih in če kdo ve, kaj vaša boljša polovica potrebuje, si želi oziroma s čim jo lahko presenetite, ste to vi. Nikar pa ne pozabita, da je valentinovo vsak dan. Ne le enkrat letno, temveč tudi ostale dni v letu. Ne pozabite si povedati, da se imate radi – ne glede na to, ali sta ravno na začetku skupne poti, ali že več let, desetletij. Vsakič znova je lepo slišati, da te ima nekdo rad in je vesel, da vas ima. Ne glede na to, kolikokrat ste to že slišali.

Valentinova akcija - Spletna erotična trgovina Gtocka.si

Komentarji (0)

Ni komentarjev

Nov komentar

Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo