Popestritev s pustnimi kostumi

Nasveti in ideje, Erotično perilo

Si letos že izbral/a svoj pustni kostum? Če tudi ti uživaš v pustnem času in si z veseljem nadeneš pustni kostum, imam zate super idejo.

Svoj pustni kostum lahko uporabiš tudi v spalnici in s tem prijetno presenetiš svojega partnerja/ko. Vse več parov se odloča za popestritev z različnimi kostumi in seksi opravami, pustni čas pa je odlična priložnost, da ta trend poskusita tudi vidva.

Preden pa se v spalnici pojaviš v katerem koli kostumu, pa ti predlagam, da se pozanimaš ali bo partnerju/ki tvoja oz. v tem primeru moja? ideja všeč ali ne. Pri spolnosti in vnašanju novosti v intimne trenutke je namreč najbolj pomembno, da se o tem pogovorita oz. da veš kaj je za tvojega partnerja/ko sprejemljivo in kaj ne.

Ko veš, da sta oba pripravljena poskusiti nekaj novega, se moraš le še odločiti ali boš partnerju/ki svoje načrte zaupal/a ali bo to seksi presenečenje.

V mojem primeru bo to presenečenje, saj tudi sama najraje vidim, da me partner preseneti in prevzame pobudo. Zato sem se letos odločila, da jaz presenetim njega in mu pričaram seksi pustno soboto, za katero verjamem, da se bo zavlekla kar tja do torka.

Če želiš, da bo tvoje presenečenje uspelo, pa je pomembno, da izbereš pravi kostum.

Kako? Ideje različnih kostumov naješ na spletu in prepričana sam, da imaš v svoji garderobi kakšen kos oblačila, ki ga hitro in z malo domišljije lahko spremeniš v seksi kostum ali zapeljivo opravo.

Lahko uporabiš vse od pajkic, kavbojk, oprijetih majic, spodnjega perila… in ja to velja tako za moške, kot za ženske. Potrebuješ le internet, kakšen kos izmed naštetih oblačil in nekaj volje.

Seveda je vedno možnost tudi, da kostum enostavno naročiš ali kupiš, kot bom letos storila tudi sama. Seveda bo moj iz naše spletne trgovine, kjer sem izbrala kostum Policistke, poleg pa sem vzela še lisice - če partner slučajno ne bo navdušen nad mojim presenečenjem? . No ja, ne ravno zato, sigurno pa jih bom uporabila.

Če bi tudi ti raje izbral/a že izdelan erotični kostum za tvoje presenečenje, sem spodaj dodala nekaj zanimivih iz naše ponudbe, vse ostale pa si lahko pogledaš na tej povezavi.

Luka
Zanima ga vse v zvezi s spolnostjo, zato lahko na blogu najdeš širok spekter njegovih člankov, ki pokrivajo različna področja - od vsakodnevnih nasvetov do marsikomu morda čudnih fetišev.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice