Razigranost brez meja

Novice

Igrivost, pogum in drznost v spolnosti z ženske strani lahko oba s partnerjem popelje do nepozabnih vročih trenutkov. Obema bo to pomagalo do užitka med takšnim ali drugačnim ljubljenjem. Užitek je namreč v veliki meri – zanimivo – odvisen od ženske in ne toliko od moškega – kot velja prepričanje, da so moški tisti, ki so zadolženi za celoten užitek. No, ni čisto tako ☺ 

Da boste v spolnih dejavnostih dovolj razigrani in neobremenjeni, je potrebno začeti pri sebi in svoji glavi. Pomembno je, da delamo na sebi in se poskušamo znebiti vseh ovir, ki nas morda spremljajo že od otroštva. Tako se je potrebno otresti vseh predsodkov, kot so recimo to, da ženska pobuda k spolnim odnosom ne pomeni vedno, da je ženska promiskuitetna. Vse večkrat je to napačno razumljeno in smo zaradi tega deležne ne malo postrani pogledov – fantje, časi se spreminjajo! Tudi me si vas želimo, vendar tega ne pokažemo tako nazorno, kot bi si vi morda želeli.

Poleg tega, da pustimo predsodke za seboj, je druga pomembna stvar tudi to, da odmislimo »pomanjkljivosti« nas in našega partnerja. Navsezadnje smo drug drugega sprejeli taki kot smo, z vsemi plusi in minusi – ker to smo mi. Zato si drage dame ne dovolite, da se moški spremeni samo zaradi vas, ker to potem takem niti ne bo več tisti partner, katerega ste si izbrale, temveč neka druga oseba. Tako boste preprečile, da bi negativni spomini na nepopolnost zasenčili vajin spolni ritem. S tem bosta naredila več škode kot koristi in vajin odnos ne bo tako zdrav in srečen, kot bi lahko bil.

Nikar ne pozabite, da vaš partner ne more prebrati vseh vaših (trenutnih) misli, zato mu vsaj namignite česa si želite. Naj vam ne bo nerodno pokazati kaj vam je všeč oziroma vas vznemirja in kakšnih dotikov si želite. Bodite pogumne in mu pokažite! Poskrbele boste da bo v vajinem odnosu več vzburjenja.

V kolikor si s partnerjem že dalj časa delita posteljo, potem boste morda pomislile, da sta preizkusila že vse mogoče položaje ali da sta izrabila vse ideje tega sveta. Ne pozabita, da so presenečenja vedno mogoča, le nekoliko jih je potrebno vzpodbuditi in vklopiti domišljijo. Ne pozabita, da se ljudje s starostjo spreminjamo, prav tako pa se spreminjajo tudi naše potrebe. Prav zagotovo si s partnerjem danes želita drugačnih stvari, kot sta si jih na začetku vajine skupne poti. Zato pogumno preizkusita stvari, o katerih prej nista niti sanjala.

Sta prepričana, da sta že resnično vse preizkusila? V kolikor je odgovor dvomljiv oziroma negativen, vama predlagam, da v roko primeta kakšen priročnik spolnih položajev, več kot prepričana sem, da vama bi znalo to priti še kako prav. Nekatere ženske imajo namreč raje jutranjo razigranost v postelji, ker so zvečer preveč utrujene. Spet druge ne bodo žrtvovale svojega spanca za nekaj užitka. Za najudobnejši položaj pa še vedno velja postelja. Kaj ne bi bilo vznemirljivo, če bi zamenjala lokacijo in se iz postelje »preselila« na hodnik, kuhinjski pult ali v kopalnico?

V kolikor imate morda težave z dosego vaginalnega orgazma, vam bodo naslednje vrstice v pomoč. Naj povem, da v to skupino sodi med 50 in 75% žensk (ogromna številka, se strinjam), ki potrebujejo stimulacijo klitorisa z namenom po doseženem orgazmu – s samo penetracijo pri nekaterih žal ne gre. Ne bojte se partnerju pokazati kaj vas vzburja in preizkusita vse že preverjene položaje. Naj poskusi prodreti v vas medtem ko ve ležite na boku. Zakaj si ne bi njegove roke položile na svoj klitoris in ob tem oba doživela vrhunec?

Verjetno boste nad tem dejstvom presenečeni, vendar G-točka ni več nobena skrivnost. Pravzaprav ne gre zgolj za točko, temveč neke vrste področje, ki je lahko veliko tudi do 8 centimetrov in se razteza v vagini ter je del klitorisa. G območje ima rebrasto ter kupolasto obliko in se med spolnim odnosom vzdraži. Vaginalni orgazem tako nastane zaradi vzdraženja G-točke oziroma klitorisa na notranji strani.

V kolikor ste med branjem teh vrstic prišli do zamisli, kako si s partnerjem popestriti spolne trenutke, je namen objave dosežen. V nasprotnem primeru imam za vas nekaj asociacij, ki vam bodo pomagale do odkrivanja idej oziroma do vznemirljivejših trenutkov spolnosti.

V ta namen so vam na voljo različni darilni kompleti oziroma seti pripomočkov. Prav tako si spolnost lahko popestrita že z uporabo feromonov in afrodiziakov – držita se načela, da je manj še vedno več. V ta namen so vama na voljo različni geli, stimulatorji, masturbatrji in masažerji, ki jih lahko uporabita v namen predigre ali za hitrejše doseganje vrhunca.

Ne spreglejta pa niti raznih lubrikantov, vaginalnih obročkov ali obročkov za penis, ki vama bodo mimogrede pomagali do vrhunca. Ne spreglejta pa niti seksualnih igric, skozi katere se vama bo porodila marsikakšna ideja, o kateri trenutno niti ne razmišljata. Zakaj se  ne bi preizkusila v igri vlog in si pri tem izbrala čudovita seksi oblačila, ki bodo le še dodatno začinila vajine spolne užitke.

Luka
Zanima ga vse v zvezi s spolnostjo, zato lahko na blogu najdeš širok spekter njegovih člankov, ki pokrivajo različna področja - od vsakodnevnih nasvetov do marsikomu morda čudnih fetišev.

Te naše vsebine zanimajo?

Prijavi se na obveščanje, da ne zamudiš novih objav!

E-novice