Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Izdelek ni v prodaji!

Ta izdelek ni več v prodaji, vam morda lahko ponudimo kaj podobnega? Pokaži sorodne izdelke

Body Obsessive Bondea

33,95 €

Šifra izdelka: OBS3994

Lastnosti

Znamka: Obsessive
Barva: Black
Fit: Tight
Suitable for: Women
Washing temperature: Hand wash
Bleaching: No
Ironing: No
Drycleaning: No
Sušenje v stroju: Ne

Opis

Večer samo za vaju, vi pa nimate ideje, kako ga presenetiti? Mi vemo, v vročem bodiju Obsessive Bondea boste naravnost blestele in prepričani smo, da bo tudi partner ostal brez besed. Oblecite bodi, poglejte se v ogledalo in samozavestno stopite v spalnico ter ga očarajte.

Bodi je izdelan iz mehkega in prožnega materiala, okrašen s čipkami in zapeljivimi pentljami. Slim fit kroj lepo poudari vašo postavo in obline, zaradi česar ga ne boste hotele sleči. Bodi je odlična izbira tudi kot seksi oblačilo v kombinaciji s hlačami. Naramnice bodija so nastavljive.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje

Sorodni izdelki