Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Fetish Fantasy Fantasy Harness

Šifra izdelka: PD2183-23 | EAN koda: 603912328875
64,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Fetish Fantasy Series

Opis

Ste radi poredni ali vas zanimajo bondage igrice? Potem je Fetish Fantasy Fantasy Harness eden izmed izdelkov, ki ga enostavno morate imeti.

Komplet je sestavljen iz povezovalnega traku z različno razporejenimi rinkami, ovratnega ter opasnega traku, poleg pa sta priložena tudi zapestna trakova za privezovanje. Z uporabo različnih kombinacij lahko Fantasy Harness uporabite za izvajanje raznih pozicij, izdelek pa lahko enostavno kombinirate tudi z ostalimi izdelki ter združite različne tehnike in načine pri čemer lahko s svojo domišljijo ustvarite popolno kombinacijo.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje