Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Fetish Fantasy Giddy Up Harness

Šifra izdelka: PD2141-23 | EAN koda: 603912334005
25,95 €
Ni na zalogi! Dobava: Preverite
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Fetish Fantasy Series

Opis

Preizkusite nove položaje, za katere nikoli niste mislili, da so možni, in z neverjetnim Giddy-Up Harness prodrite globlje kot kdaj koli prej. Ta preprost najlonski jermen ima oblazinjene opore za ramena in vrat ter ročaje za enostaven oprijem, kar uporabniku omogoča popoln nadzor nad hitrostjo, silo in globino vsakega potiska. Oblazinjeni trak se udobno ovije okoli ramen in vratu vašega partnerja, tako da imate popoln nadzor nad trupom za neverjeten prodor.

Z "ljubezenskimi vajeti" v roki, partnerja potegnite k sebi in se poglobite kot kdaj koli prej. Ko boke povlečete nazaj, bo vaš partner z vsakim potiskom užival v lahkem odskočnem občutku. Vsestranski pas vam daje večjo potisno moč in vam daje nadzor nad ritmom in obsegom gibanja. Vzemite ga s seboj kamor koli greste in uživajte v najboljšem seksu v doggy stilu, kar ste si kdaj zamislili! 

Komplet vsebuje:

  • mehka blazina za vrat in ramena
  • vzdržljivi tkani trakovi in ​​ročaji
  • satenasta preveza za oči

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje