Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Čistilo erotičnih igračk Waterfeel, 150ml

Šifra izdelka: D-213111 | EAN koda: 8425402155394
7,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Waterfeel

Opis

Čistilo v spreju Waterfeel za čiščenje erotičnih igračk je izdelano iz posebej izbranih sestavin za zagotavljanje čim boljšega čiščenja.

Izdelek je brez vonja in barve in je varen za čiščenje erotičnih igračk iz vseh vrst materialov. Izdelek je popolnoma preprost za uporabo, na igračko popršite malo čistila, nato ga obrišite z vlažno krpo ali sperite pod vodo ter počakajte, da se posuši oz. obrišite do suhega.

Priporočamo, da čistilo uporabite pred in po uporabi igračke.

Vsebina: 150ml

Opozorila:

  • Čistilo naj ne pride v stik z očmi, v kolikor pa se to zgodi oči nekaj minut spirajte z vodo, če pa se draženje ne umiri se posvetujte z zdravnikom.
  • Hranite izven dosega otrok.
  • Po uporabi roke umijte z milom

Sestavine: 5% - Non-ionic surfactants - Anionic surfactants, Parfum, Limonene, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje