Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Čistilo za erotične igračke Lelo, 60 ml

Šifra izdelka: 1296 | EAN koda: 7350022271296
13,90 €
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: LELO
Barva: Transparent
Količina: 60 ml

Opis

Antibakterijski čistilni sprej Lelo vsebuje aktivne protimikrobne sestavine, ki dokazano uničijo 99,9% vseh mikrobov, dodajanje cinkovih soli pa zmanjša možnost draženja. 

Ta enostaven sprej, ki vsebuje dodatne protivirusne in protiglivične lastnosti v pH uravnoteženi formuli, je najvarnejša in najučinkovitejša izbira za vse vaše potrebe pri čiščenju igrač.

Uporaba: razpršite površino igrače, pustite 5 sekund in nato obrišite s krpo ali brisačo, ki ne pušča vlaken. Formula, varna za telo, pomeni, da ni treba izpirati z vodo. Primerno za uporabo s silikonskimi, gumijastimi in lateks igračami. Izogibajte se stiku z očmi in ne pogoltnite.

Video

Sestavine

water, butylene, glycol, glycerin, sodium C14-16, olefin sulfonate, soudium lauryl sulfate, disodium lauroamphodiacetate, poloxamer 184, decyl glucoside, chamomilla recutita flower extract, thymol, phenoxyethanol, DMDM hydantoin, triethanolamine

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje