Čistilo erotičnih igračk JO Misting 120ml

Zaloga: Na zalogi
12,95 €
* DDV je vštet v ceno
Z nakupom tega izdelka prejmeš 12 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave:


Čistilo erotičnih igračk JO Misting osveži, razkuži in podaljša življenjsko dobo vaših najljubših erotičnih pripomočkov. Čistilo JO Misting potrebuje le eno minuto, da očisti in osveži igrače ter jih odišavi z nežnim in svežim vonjem. Če vaše igračke poskrbijo za najboljše občutke, je prav da tudi vi poskrbite zanje in jim privoščite kvalitetno in skrbno čiščenje ter shranjevanje.Opis

Podrobnosti izdelka

Vsebina120ml

Čistilo erotičnih igračk JO Misting osveži, razkuži in podaljša življenjsko dobo vaših najljubših erotičnih pripomočkov. Čistilo JO Misting potrebuje le eno minuto, da očisti in osveži igrače ter jih odišavi z nežnim in svežim vonjem. Če vaše igračke poskrbijo za najboljše občutke, je prav da tudi vi poskrbite zanje in jim privoščite kvalitetno in skrbno čiščenje ter shranjevanje.

Priporočamo, da čistilo uporabite pred in po vsaki uporabi igračke. Z rednim čiščenjem erotičnih pripomočkov boste poskrbeli za pravilno higieno in obenem vzdrževali življenjsko dobo materialov. Čistilo pustite delovati 60 sekund in ga nato sperete z vodo. 

Čistilo JO Misting je primerno za čiščenje igračk iz silikona, lateksa, gume, stekla in kovine.

Vsebina: 120ml

Podrobnosti:

  • Brez parabenov in triklosana
  • Varen za uporabo z vsemi igračami
  • Varno za telo
  • Svež vonj

Opozorila:

  • Čistilo naj ne pride v stik z očmi, v kolikor pa se to zgodi oči nekaj minut spirajte z vodo, če pa se draženje ne umiri se posvetujte z zdravnikom.
  • Hranite izven dosega otrok in domačih živali.
  • Po uporabi roke umijte z milom.
Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Za oddajo mnenja moraš biti prijavljen/a in imeti opravljen nakup tega izdelka.

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici