Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vibracijska črpalka + vibrator G točke Inya

Šifra izdelka: 280856 | EAN koda: 657447103414
74,95 €
+ Brezplačna dostava
Ni na zalogi! Dobava: Preverite
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Ns Novelties

Opis

Vibracijska črpalka + vibrator G točke Inya je odličen večnamenski erotični pripomoček, ki vam v enem izdelku prinača črpalko za klitoris, črpalko za vagino in vedno aktualni vibrator za g-točko.

Črpalke so vse bolj priljubljene erotične igračke tudi pri ženskah, saj omogočajo enostavno povečanje občutljivosti vaših najbolj občutljivih erogenih con. Kako delujejo črpalke za klitoris in vagino, kakšne so prednosti uporabe in vse kar morate vedeti smo že zapisali v našem blog zapisu, ki ga lahko najdete tukaj.

Inya ima priložena dva nastavka, ki ju enostavno zamenjate glede na to ali želite črpalko uporabiti le za klitoris ali celotno vagino. Na drugem delu črpalke vas pričaka vibrator za G točko, ki nudi 7 načinov vibriranja in je nekoliko narebren za še dodaten užitek ob vstavljanju in masaži vaše g-točke. Vse funkcije izdelka lahko upravljate ločeno eno od druge, zato ga enostavno prilagodite vašim željam. 

Erotični pripomoček Inya ima vgrajeno polnilno baterijo, ki jo boste enostavno napolnili s priloženim USB kablom. Polnjenje izdelka traja približno 120 minut, prav toliko časa pa se boste s polno baterijo lahko razvajale.

Za močan učinek in odlično izkušnjo uporabite lubrikant na vodni osnovi. Po uporabi izdelek očistite z mlačno vodo in čistilom za erotične igračke. Ker je odporna na škropljenje, ni pa 100% vodoodporna, je ne smete potopiti pod vodo!

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje

Sorodni izdelki