Črpalka za vagino Saiz Basic

Šifra: SAIZ005 | Ean: 8719497667666
Zaloga: Na zalogi
47,95 €
* DDV je vštet v ceno
Z nakupom tega izdelka prejmeš 47 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave:


Za vse, ki si želite še več občutljivosti in stimulacije je tukaj črpalka za vagino Saiz Basic. 

Črpalke za vagino so odlični erotični pripomoček, ki pomagajo pri povečanju občutljivosti in krvnem pretoku na predelu uporabe. Črpalka je odličen erotični dodatek za predigro v paru ali samostojno igranje, ni pa primerna za uporabo med spolnimi odnosi. Po uporabi črpalke bo vaša vagina bolj občutljiva na dotike, orgazem pa bo lahko še intenzivnejši.Telesu prijazni materiali
Opis

Podrobnosti izdelka

MaterialSilikon / ABS
Dolžina42cm
Premer9 - 11cm

Za vse, ki si želite še več občutljivosti in stimulacije je tukaj črpalka za vagino Saiz Basic. 

Črpalke za vagino so odlični erotični pripomoček, ki pomagajo pri povečanju občutljivosti in krvnem pretoku na predelu uporabe. Črpalka je odličen erotični dodatek za predigro v paru ali samostojno igranje, ni pa primerna za uporabo med spolnimi odnosi. Po uporabi črpalke bo vaša vagina bolj občutljiva na dotike, orgazem pa bo lahko še intenzivnejši.

Kako jo uporabiti?

Skodelico enostavno postavite na vagino in s kroglico za stiskanje ustvarite vakuum v čaši. Zaradi povečanega pretoka krvi bo nožnica nabreknila in postala bolj občutljiva. Gumb za sprostitev vakuuma lahko uporabite za uravnavanje pritiska ali za odstranitev črpalke. Po uporabi skodelico dobro očistite s čistilom za igrače ali blagim milom za higienično uporabo.

Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Za oddajo mnenja moraš biti prijavljen/a in imeti opravljen nakup tega izdelka.

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici