Avtomatska črpalka za vagino Saiz Premium

Zaloga: Na zalogi
66,95 €
* DDV je vštet v ceno
Z nakupom tega izdelka prejmeš 66 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave:


Avtomatska črpalka za vagino Saiz Premium je odlična izbira za vse, ki si želite enostavne uporabe in odličnega delovanja. Avtomatsko črpalko lahko upravljate s samo enim gumbom za vklop in izklop ter gumbom za sprostitev vakuuma. Za vse ostalo bo poskrbela samodejno.

Črpalke za vagino so odlični erotični pripomoček, ki pomagajo pri povečanju občutljivosti in krvnem pretoku na predelu uporabe. Črpalka je odličen erotični dodatek za predigro v paru ali samostojno igranje, ni pa primerna za uporabo med spolnimi odnosi. Po uporabi črpalke bo vaša vagina bolj občutljiva na dotike, orgazem pa bo lahko še intenzivnejši.Telesu prijazni materiali
Napajanje preko baterij
Opis

Podrobnosti izdelka

MaterialSilikon / ABS
Napajanje2x AA baterija
Dolžina44cm
Premer9 - 11cm
Teža250g

Avtomatska črpalka za vagino Saiz Premium je odlična izbira za vse, ki si želite enostavne uporabe in odličnega delovanja. Avtomatsko črpalko lahko upravljate s samo enim gumbom za vklop in izklop ter gumbom za sprostitev vakuuma. Za vse ostalo bo poskrbela samodejno.

Črpalke za vagino so odlični erotični pripomoček, ki pomagajo pri povečanju občutljivosti in krvnem pretoku na predelu uporabe. Črpalka je odličen erotični dodatek za predigro v paru ali samostojno igranje, ni pa primerna za uporabo med spolnimi odnosi. Po uporabi črpalke bo vaša vagina bolj občutljiva na dotike, orgazem pa bo lahko še intenzivnejši.

Kako jo uporabiti?

Skodelico enostavno postavite na vagino in pritisnite gumb ON/OFF ter ustvarite vakuum, ki vam odgovarja. Ko dosežete želen pritisk jo z istim gumbom izklopite. Zaradi povečanega pretoka krvi bo nožnica nabreknila in postala bolj občutljiva. Gumb za sprostitev vakuuma lahko uporabite za uravnavanje pritiska ali za odstranitev črpalke. Po uporabi skodelico dobro očistite s čistilom za igrače ali blagim milom za higienično uporabo.

Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Za oddajo mnenja moraš biti prijavljen/a in imeti opravljen nakup tega izdelka.

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici