Darilni bon Gtocka.si 50€

Zaloga: Na zalogi
50,00 €
Z DDV
Z nakupom tega izdelka prejmeš 50 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave:


Ne veste, kaj podariti za rojstni dan? Darilo iz erotične trgovine je lahko nadvse zabavno in uporabno, vendar pa si svojo erotično igračko vsak posameznik najrajši izbere sam. Podarite darilni bon za spletno erotično trgovino Gtocka.si in prepustite domišljiji obdarovanca, da si izbere idealno igračko zase!Opis

Ne veste, kaj podariti za rojstni dan? Darilo iz erotične trgovine je lahko nadvse zabavno in uporabno, vendar pa si svojo erotično igračko vsak posameznik najrajši izbere sam. Podarite darilni bon za spletno erotično trgovino Gtocka.si in prepustite domišljiji obdarovanca, da si izbere idealno igračko zase!

Darilni boni so različnih vrednosti, vse od 10€ pa do 50€, tako da lahko z njimi sestavite poljubno vsoto. Če bi želeli podariti kakšen poseben znesek, npr. 22€ prijateljici za 22. rojstni dan nam pišite in samo za vas bomo pripravili unikaten bon.

Pogoji:

  • Darilni bon je unovčljiv le na spletni strani www.privateplaytime.si ter ga ni mogoče zamenjati za gotovino in ne velja za nakup drugih darilnih bonov.
  • Bon lahko unovčite le enkrat ob enkratnem nakupu.
  • Če je vrednost nakupa nižja od vrednosti bona, se razlika ne vrača!
  • Darilni bon velja do dneva vpisanega na bonu (1 leto od izdaje)
Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Napiši mnenje za “Darilni bon Gtocka.si 50€”


.png .jpg .gif

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici