Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Komplet First Backdoor Sexperience

Šifra izdelka: LBX04-02 | EAN koda: 8719934003897
69,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: LoveBoxxx
Barva: Black
Material: Silicone
Vibrations: Standard Vibration
Operation: Push button
Suitable for: Unisex
Easy to clean: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Flexible: Yes
Suitable for couples: Men + Men, Men + Woman, Woman + Woman
Analna stimulacija: Yes
Noise level: Normal
Stimulation: Anal stimulation
Charger: Batteries

Opis

Če vas zanima analna stimulacija in s tem še nimate izkušenj, bo The First Backdoor Sexperience idealna izbira za vas.

Komplet First Backdoor Sexperience vsebuje 5 osnovnih erotičnih pripomočkov za analno stimulacijo, poleg pa prejmete še obsežen priročnik z nasveti. Ker so vsi izdelki v kompletu narejeni iz 100% silikona je komplet tudi popolnoma varen za uporabo in telesu prijazen ter nealergen.

V kompletu First Backdoor Sexperience boste prejeli:

  • Analni lubrikant na vodni osnovi (50ml), ki je pri analnih spolnih odnosih in igrah obvezen in ga nikakor ne smete pozabiti.
  • Klistirka, ki je pri analnem seksu skoraj nepogrešljiva, saj boste z njo dobro očistili analno odprtino in poskrbeli za še boljšo higieno. Kapaciteta: 75ml.
  • Analni čep, ki je klasična analna erotična igračka in je najbolj primerna za začetnike in neizkušene uporabnike. Čep ima ukrivljeno konico in je zato primeren tudi za moške, saj poskrbi za prijetno stimulacjio prostate. Dimenzije: dolžina 7,5cm (vstavljiva 7cm), premer 2,2cm.
  • Vibracijski analni čep klasične oblike za enostavno vstavljanje. Dimenzije: dolžina čepa 12,5cm (vstavljiva 8,5cm) in premer 3,4cm.
  • Analne kroglice, ki so odličen erotični pripomoček za privajanje saj jih lahko vstavljate postopoma in se ustavite kadarkoli in nadaljujete ko se počutite udobno. Dimenzije: dolžina kroglic 16,5cm (vstavljiva 13cm), premer do 2,5cm.

V kompletu boste našli tudi obsežen priročnik v angleškem jeziku z različnimi nasveti ter napotki kaj početi in česa se izogibati pri analni stimulaciji.

Sestavine lubrikanta: water (aqua), Propylene glycol, Glycerin, Hydroxyethyl cellulose, Coconut glycerides, Lidocaïne, Cetearyl alcohol, Disodium EDTA, Methyl isothithiazolinone, Iodopropynyl buytl carbamate.

Po vsaki uporabi pripomočke dobro očistite z mlačno vodo in nežnim milom ali uporabite čistilo erotičnih pripomočkov. 

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje