Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Komplet First Together Sexperience

Šifra izdelka: LBX04-04 | EAN koda: 8719934003910
49,95 €
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: LoveBoxxx
Barva: Black
Vibrations: Multispeed
Vibration power: Variable vibrations
Operation: Push button
Suitable for: Unisex
Easy to clean: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Batteries: Necessary for use
Suitable for couples: Men + Men, Men + Woman, Woman + Woman
Stimulation: Clitoral stimulation, Penis stimulation, Vaginal stimulation
Charger: Batteries

Opis

Ste med tistimi pari, ki se prvič srečujejo z erotičnimi pripomočki in med ogromno izbiro ne vedo kaj izbrati? Komplet First Together Sexperience vsebuje 6 osnovnih erotičnih pripomočkov za popestritev skupnih intimnih trenutkov, ki jih mora imeti vsak par. V kompletu boste poleg izdelkov prejeli tudi priročnik z nasveti in idejami za raziskovanje. Izdelki so lično zapakirani v darilni embalaži, zato je komplet tudi odlična izbira za darilo partnerju/ki ali prijateljem.

V kompletu First Together Sexperience boste prejeli:

  • Vibrator za pare, ki ga lahko uporabita na različne načine. Uporaben je z obeh strani, tako bosta dve ozki konici na eni strani popolni za ciljno stimulacijo klitorisa, bradavičk, penisa ..., druga stran pa je primerna tako za zunanjo stimulacijo kot tudi za penetracijo. Dimenzije: dolžina 15,5cm (vstavljiva 10,5) in premer med 3 in 4,8cm. Za delovanje uporablja 1 baterijo AAA, ki je priložena.
  • Klasični vibrator za zunanjo stimulacijo ali penetracijo. Dimenzije: dolžina 17,5cm in premer 2,7cm. Za delovanje uporablja 2 bateriji AA, ki sta priloženi.
  • Masturbacijski rokav za popolno stimulacijo penisa. Rokav je zelo raztegljiv in v notranjosti skriva različne strukture, ki med uporabo dodobra masirajo penis in poskrbijo za neverjetne občutke.
  • Satenasto prevezo za oči z oblazinjeno notranjostjo in elastičnimi trakovi
  • Dva satenasta trakova za zavezovanje v dolžini 1m in širine 8cm, ki sta odlična kot nadomestek lisic, lahko pa ju uporabite povsem po svoji domišljiji.
  • Čistilo erotičnih igračk (50ml) s katerim boste poskrbeli, da bodo vaše igračke vedno dobro očiščene in pripravljene na brezskrbno uporabo.

V kompletu boste našli tudi obsežen priročnik z različnimi nasveti ter napotki v angleškem jeziku.

Sestavine čistila: Water (Aqua), Cocamidopropyl betaine, propylene glycol, Benzalkonium chloride, Phenoxyethanol, Zinc Gluconate, Fragrance.

Po vsaki uporabi pripomočke dobro očistite s priloženim čistilom erotičnih pripomočkov. 

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje