Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Komplet pripomočkov Calex Her G-spot Kit

Šifra izdelka: 3002198820 | EAN koda: 716770085092
39,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: CalExotics
Barva: Pinka
Vibrations: Multispeed
Vibration power: Variable vibrations
Operation: Control button
Suitable for: Women
Phthalate free: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Flexible: Yes
Penetration: Yes
Waterproof: Splash Proof
Charger: Batteries

Opis

Vsestranski čutni komplet pripomočkov Calex G-spot Kit za ženske ima vse prave pripomočke za iskanje točke G. Znano je, da stimulacija točke G vodi do močnejšega spolnega vzburjenja in močnih orgazmov. V tem kompletu je vključeno vse, kar potrebujete in še več za kričeče dobro zabavo.

Troje prozorni nastavki za na prst so različne oblike in imajo različne teksture ter dolžine. Izdelani so iz TPR materiala.

Mini vibrator je zaukrivljen za natančno stimulacijo G-točke. Izdelan je iz ABS plastike. Vibrator deluje z AAA baterijami.

Zadnji pripomoček ja znan Butterfly Kiss z utripajočimi metuljevimi krili, ki doda stimulacijo klitorisa. Izbirate lahko med 3 različnimi intenzivnostmi vibracij

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje