Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Komplet Satisfyer Partner Box 1

Šifra izdelka: D-231026 | EAN koda: 4061504018492
119,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Satisfyer
Barva: Purple
Material: Silicone
Vibrations: Multispeed
Vibration power: Variable vibrations
Operation: Smartphone App, Push button
Suitable for: Oba spola
Easy to clean: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Penetration: Yes
Waterproof: Yes
Vaginal stimulation: Yes
Noise level: Very quiet
Stimulation: Clitoral stimulation, G-spot stimulation, Penis stimulation, Vaginal stimulation
Charger: USB plug

Opis

Satisfyer Partner Box je kot nalašč za pare, ki želijo skupaj uživati v razburljivih pustolovščinah. Vključuje vibrator za pare Satisfyer Double Joy in panty vibrator Sexy Secret, ki ju lahko upravljate z aplikacijo Satisfyer Connect.

Upravljanje z brezplačno aplikacijo Satisfyer Connect vam omogoča funkcije, kot so daljinsko upravljanje prek povezave Bluetooth, glasbene vibracije, ambientalne vibracije ali oblikovalec vibracij. Komplet Satisfyer Partner Box 1 vas bo popeljal na skupne pustolovščine, polne užitkov, ne glede na to, ali ste na poti ali med svojimi štirimi stenami.

Satisfyer Double Joy je en izmed najbolj priljubljenih vibratorjev za pare in ima impresivno obliko črke U, ki ponuja intenzivne vibracije z dvema motorjema. Manjša gred se vstavi v vagino in med spolnim odnosom stimulira tako točko G kot penis. Večja gred dvojnega vibratorja se opira na klitoris in ga razvaja vse do orgazma. Visokokakovostni silikon je še posebej prijeten na otip.

Hlačni vibrator Sexy Secret zagotavlja skupno zabavo tako zunaj doma: Njegova ergonomska, oblikovna oblika se prilagodi vašim oblinam in poskrbi, da se klitoris trese z intenzivnim, šepetajočim tihim vibriranjem. Ker je diskreten vibrator za v hlačke kot nalašč za na pot, ga lahko priročno upravljate tudi z aplikacijo Satisfyer Connect.

Oba izdelka, ki jih vsebuje ta odličen komplet, sta vodoodporna in ju lahko brez skrbi vzamete pod tuš, v bazen ali kopalno kad. Izkusite intenzivne vibracije in se popolnoma prepustite pustolovščinam v dvoje.

Izdelka sta na voljo tudi ločeno, njune specifikacije pa si lahko ogledate na povezavah spodaj:

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje