Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Komplet Satisfyer Partner Box 2

Šifra izdelka: D-231027 | EAN koda: 4061504018508
89,95 €
+ Brezplačna dostava
Ni na zalogi! Predvidoma po: 6. maj
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Satisfyer
Barva: Multicolor
Material: Silicone
Vibrations: Multispeed
Vibration power: Variable vibrations
Operation: Smartphone App, Push button
Suitable for: Oba spola
Easy to clean: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Penetration: Yes
Waterproof: Yes
Vaginal stimulation: Yes
Stimulation: Clitoral stimulation, G-spot stimulation, Penis stimulation, Vaginal stimulation
Charger: USB plug

Opis

Komplet Satisfyer Partner Box 2 zagotavlja dodatno vzburjenje in zabavo pri skupnih intimnih trenutkih. Sedaj oba partnerja lahko uživata v čutnih vibracijah z vibratorjem za pare Double Joy in obročkom za penis Satisfyer Royal One. Oba pripomočka sta namenjena uporabi med spolnim odnosom in obogatita ljubljenje z globokimi vibracijami in vznemirljivimi funkcijami.

Tako Double Joy kot Royal One izkoriščata možnost upravljanja z brezplačno aplikacijo Satisfyer Connect. Ta vsebuje inovativne funkcije, kot so glasbene vibracije, daljinsko upravljanje naprave Satisfyer prek povezave Bluetooth. Tukaj je še oblikovalec vibracij, ki vam omogoča popolno svobodo pri razvajanju drug drugega.

Satisfyer Double Joy je eden izmed najbolj priljubljenih vibratorjev za pare in ima impresivno obliko v obliki črke U, ki ponuja intenzivne vibracije v dveh motorjih. Manjša gred se vstavi v vagino med spolnim odnosom in stimulira tako točko G kot penis. Večja gred vibratorja počiva na zunanji strani in razvaja vaš klitoris vse do vrhunca. Visokokakovostni silikon je obenem še posebej prijeten na dotik.

Satisfyer Royal One, obroček za penis s stimulatorjem klitorisa, je izdelan iz telesu prijaznega silikona in zaradi učinka zadrževanja krvi ter močnih vibracij razvaja oba partnerja. Preprosto ga namestite preko penisa, da okrepi erekcijo, hkrati pa odloži ejakulacijo. Strukturiran stimulator klitorisa ob vsakem potegu najde svoj biser in z intenzivnimi vibracijami poskrbi za dodatno stimulacijo.

Oba pripomočka za spolno dobro počutje sta vodoodporna in ju lahko brez skrbi vzamete pod tuš, v bazen ali kopalno kad. Izkusite intenzivne vibracije in se popolnoma prepustite pustolovščinam v dvoje.

Izdelka sta na voljo tudi ločeno, njune specifikacije pa si lahko ogledate na povezavah spodaj:

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje