Analni dilator Odile Absolute

Zaloga: Na zalogi pri dobavitelju
108,95 €
* DDV je vštet v ceno
Z nakupom tega izdelka prejmeš 108 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave: med in


Analni dilator Odile Absolute spreminja pravila igre za ljubitelje analnega seksa, ki želijo doseči naslednjo raven analnega igranja! Absolute je prvi analni dilatator, ki je posebej izdelan, da vas spremlja za najboljšo izkušnjo analne dilatacije.

Barva


Priporočamo tudi:


Telesu prijazni materiali
Primerno za ženske in moške
Opis

Podrobnosti izdelka

MaterialMedicinski silikon
Primeren lubrikantNa vodni osnovi
Premer2,5-3,8cm
Primerno zaOba spola
Stimuliraanus

Analni dilator Odile Absolute spreminja pravila igre za ljubitelje analnega seksa, ki želijo doseči naslednjo raven analnega igranja! Absolute je prvi analni dilatator, ki je posebej izdelan, da vas spremlja za najboljšo izkušnjo analne dilatacije. Samo namažite in vstavite Absolute v anus, et voilà! Zdaj imate 100-odstotni nadzor nad svojo analno dilatacijo. Z obračanjem črnega ključa se obseg gredi postopoma, počasi in varno povečuje, od premera 2,54cm do 3,81cm (penis povprečne velikosti). Uživajte v Absolutni dilataciji v svojem ritmu in se pripravite na povsem novo pustolovščino!

Kaj sploh je analna dilatacija?

Analna dilatacija, imenovana tudi analno raztezanje, je postopek postopnega širjenja anusa. Anus je sestavljen predvsem iz mehkih tkiv in mišic zapiralke, razširitev pa poveča njihovo prožnost in prepreči, da bi postali preveč zategnjeni.

Dilatacija dejansko ne poveča odprtine za stalno, vendar trenira živčni sistem, da lahko dopušča večjo razteznost odprtine, ne da bi pri tem sprožil bolečinske signale. Zato bolj ko boste vadili analno dilatacijo, bolj vam bo ustrezala penetracija.

Kako izbrati pravo velikost?

Pri Odile Toys ljubitelje analnih iger razvrščajo tudi glede na njihovo sposobnost dilatacije, in sicer na: začetnike, vmesne uporabnike in strokovnjake za analno dilatacijo. Pri analni dilataciji gre predvsem za vašo sposobnost dilatacije in raztezanja, kar pomeni, da je to predvsem stvar velikosti. Začetniki so za Odile ljudje, ki v svojo zadnjico še nikoli niso ničesar vstavili in imajo nizko stopnjo dilatacije, približno 2,54cm premera. Vmesni so ljudje, ki imajo nekaj izkušenj z igranjem z analnimi igračkami, vendar imajo še vedno težave z razširitvijo do premera 3,8cm. Strokovnjaki so tisti, ki se znajo razširiti nad 3,8cm, vendar še vedno želijo raziskovati in premikati svoje meje. Kako veste, kateri ste vi? Enostavno! Vstavite Odile dilatator (ali katero koli drugo igračo s premerom 2,54cm) in začutite, kako tesno ali ohlapno se občuti. Če je tesen ali precej tesen, bo Odile dilatator neverjetno orodje za vašo analno dilatacijo in pripravo. Če se vam zdi preohlapen, boste verjetno morali povečati velikost na večji pripomoček.

Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Napiši mnenje za “Analni dilator Odile Absolute”


.png .jpg .gif

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici