Analni dilator Odile Discovery

Šifra: E33061 | Ean: 860007640155
Zaloga: Na zalogi pri dobavitelju
108,95 €
* DDV je vštet v ceno
Z nakupom tega izdelka prejmeš 108 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave: med in


Analni dilator Odile Discovery je revolucionaren za začetnike v analnih igricah! Discovery je prvi analni dilatator, ki je posebej izdelan, da vas spremlja pri vaši prvi analni dilataciji. Discovery deluje v dveh korakih. 

Barva


Priporočamo tudi:


Telesu prijazni materiali
Primerno za ženske in moške
Opis

Podrobnosti izdelka

MaterialMedicinski silikon
Primeren lubrikantNa vodni osnovi
Premer1,27-3,8cm
Primerno zaOba spola
Stimuliraanus

Analni dilator Odile Discovery je revolucionaren za začetnike v analnih igricah! Discovery je prvi analni dilatator, ki je posebej izdelan, da vas spremlja pri vaši prvi analni dilataciji. Discovery deluje v dveh korakih. Prvi korak je gladko vstavljanje s koničasto konico dolžine 4,31 cm, ki ima premer od 1,27 (v velikosti malega prsta) do 2,54 cm. Ko se počutite pripravljeni, je drugi korak analna dilatacija z nastavljanjem gredi po lastnem tempu. Z obračanjem črnega ključa se obseg gredi postopoma, počasi in varno poveča z 2,54 cm premera na 3,43 cm (falus povprečne velikosti). Z Discoveryjem imate nadzor nad analno dilatacijo. Pripravite se na popolnoma novo pustolovščino!

Kaj sploh je analna dilatacija?

Analna dilatacija, imenovana tudi analno raztezanje, je postopek postopnega širjenja anusa. Anus je sestavljen predvsem iz mehkih tkiv in mišic zapiralke, razširitev pa poveča njihovo prožnost in prepreči, da bi postali preveč zategnjeni.

Dilatacija dejansko ne poveča odprtine za stalno, vendar trenira živčni sistem, da lahko dopušča večjo razteznost odprtine, ne da bi pri tem sprožil bolečinske signale. Zato bolj ko boste vadili analno dilatacijo, bolj vam bo ustrezala penetracija.

Kako izbrati pravo velikost?

Pri Odile Toys ljubitelje analnih iger razvrščajo tudi glede na njihovo sposobnost dilatacije, in sicer na: začetnike, vmesne uporabnike in strokovnjake za analno dilatacijo. Pri analni dilataciji gre predvsem za vašo sposobnost dilatacije in raztezanja, kar pomeni, da je to predvsem stvar velikosti. Začetniki so za Odile ljudje, ki v svojo zadnjico še nikoli niso ničesar vstavili in imajo nizko stopnjo dilatacije, približno 2,54cm premera. Vmesni so ljudje, ki imajo nekaj izkušenj z igranjem z analnimi igračkami, vendar imajo še vedno težave z razširitvijo do premera 3,8cm. Strokovnjaki so tisti, ki se znajo razširiti nad 3,8cm, vendar še vedno želijo raziskovati in premikati svoje meje. Kako veste, kateri ste vi? Enostavno! Vstavite Odile dilatator (ali katero koli drugo igračo s premerom 2,54cm) in začutite, kako tesno ali ohlapno se občuti. Če je tesen ali precej tesen, bo Odile dilatator neverjetno orodje za vašo analno dilatacijo in pripravo. Če se vam zdi preohlapen, boste verjetno morali povečati velikost na večji pripomoček.

Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Za oddajo mnenja moraš biti prijavljen/a in imeti opravljen nakup tega izdelka.

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici