Stekleni dildo Gläs Straight

Zaloga: Na zalogi
31,95 €
Z DDV
Z nakupom tega izdelka prejmeš 31 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave:


Stekleni dildo Gläs Straight je odličen erotični pripomoček, s svojo gladko okroglo površino izkusile edinstveno stimulacijo, ki jo lahko nudi le steklo. Dildo zaradi svoje dolžine 17cm omogoča globoko penetracijo, njegova gladka ovršina pa omogoča tako nežno kot hitro penetracijo. Dildo boste lahko uporabljali tako vaginalno kot tudi analno. Pred uporabo lahko dildo enostavno segrejete ali ohladite, za nekaj minut ga postavite v zamrzovalnik ali pa ga ogrejte po vročo vodo, temperatura pa se obdrži dolgo časa.

Barva


Priporočamo tudi:


Opis

Podrobnosti izdelka

MaterialKaljeno steklo
Dolžina17cm
Premer2,5cm

Stekleni dildo Gläs Straight je odličen erotični pripomoček, s svojo gladko okroglo površino izkusile edinstveno stimulacijo, ki jo lahko nudi le steklo. Dildo zaradi svoje dolžine 17cm omogoča globoko penetracijo, njegova gladka ovršina pa omogoča tako nežno kot hitro penetracijo. Dildo boste lahko uporabljali tako vaginalno kot tudi analno. Pred uporabo lahko dildo enostavno segrejete ali ohladite, za nekaj minut ga postavite v zamrzovalnik ali pa ga ogrejte po vročo vodo, temperatura pa se obdrži dolgo časa.

Ker je v celoti izdelan iz stekla je dildo 100% hipoalergen, higieničen, ter primeren za uporabo z vsemi vrstami lubrikantov, enostavno pa ga boste tudi očistili pod mlačno vodo, lahko pa dodate kanček milnice.

- Dolžina: 17cm

. Premer 2,5cm

. Material: kaljeno steklo

Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Napiši mnenje za “Stekleni dildo Gläs Straight”


.png .jpg .gif

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici