Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Stekleni dildo Gläs Double Bull

Šifra izdelka: E25400 | EAN koda: 4890808062722
30,95 €
Ni na zalogi! Dobava: Preverite
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Glas
Size fit: Normal
Wire/Bone: Yes

Opis

Gläs Double Bull je odličen dvojni dildo izdelan iz črnega kaljenega stekla. Dildo je na obeh koncih obogaten z debelo okroglino, ki bo idelana za globoko stimulacijo vseh erogenih con, njegova oblika pa je rahlo zavita, kar omogoča enostavno draženje g-točke.

Dildo je v celoti izdelan iz stekla in tako nealergen, higieničen ter primeren za uporabo z vsemi vrstami lubrikantov, enostavno pa ga boste tudi očistilis toplo vodo.

Pred uporabo lahko dildo enostavno segrejete ali ohladite, za nekaj minut ga postavite v zmrzovalnik ali pa ga ogrejte po vročo vodo.

- Dolžina: 13,5cm

. Premer 3 - 5cm

. Material: kaljeno steklo

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje