Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Stekleni dildo Gläs Orange Tickler

Šifra izdelka: E25412 | EAN koda: 4890808063217
37,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Glas

Opis

Stekleni dildo Gläs Orange Tickler je odličen erotični pripomoček v vseh pogledih, debela glavica s premerom 3,5cm bo idealna za globoko stimulacijo, prav tako pa bo odlično dražila vašo G-točko, srednji del dilda je premera 2,5cm in ima nežne izbokline za popolno stimulacijo med penetracijo.

Dildo je v celoti izdelan iz stekla in tako nealergen, higieničen ter primeren za uporabo z vsemi vrstami lubrikantov, enostavno pa ga boste tudi očistili s toplo vodo ali čistilom erotičnih igračk.

Pred uporabo lahko dildo po želji enostavno segrejete ali ohladite, za nekaj minut ga postavite v zamrzovalnik ali pa ga ogrejte po vročo vodo.

- Dolžina: 19,5cm

. Premer 2,5-3,5cm

. Material: kaljeno steklo

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje