Stekleni dildo Gläs Purple Rain

Zaloga: Na zalogi
52,95 €
Z DDV
Z nakupom tega izdelka prejmeš 52 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave:


Stekleni dildo Gläs Purple Rain je izdelan iz 100% kaljenega stekla in zato popolnoma nealergen, varen za uporabo ter telesu prijazen, poleg vsega pa ga boste lahko uporabljali z vsemi vrstami lubrikantov. Dildo Purple Rain ima narebreno površino, ki bo poskrbela za popolne užitke med vaginalno ali analno stimulacijo, dildo je namreč namenjen tako vaginalni kot analni uporabi, pri čemer bo v pomoč njegov spodnji zaviti del, ki omogoča enostavno rokovanje pri obeh vrstah stimulacije.

Barva


Priporočamo tudi:


Opis

Podrobnosti izdelka

MaterialKaljeno steklo
Dolžina22cm
Premer3,5cm

Stekleni dildo Gläs Purple Rain je izdelan iz 100% kaljenega stekla in zato popolnoma nealergen, varen za uporabo ter telesu prijazen, poleg vsega pa ga boste lahko uporabljali z vsemi vrstami lubrikantov. Dildo Purple Rain ima narebreno površino, ki bo poskrbela za popolne užitke med vaginalno ali analno stimulacijo, dildo je namreč namenjen tako vaginalni kot analni uporabi, pri čemer bo v pomoč njegov spodnji zaviti del, ki omogoča enostavno rokovanje pri obeh vrstah stimulacije.

Pred uporabo lahko dildo enostavno segrejete ali ohladite, za nekaj minut ga postavite v zamrzovalnik ali pa ga ogrejte po vročo vodo, temperatura pa se obdrži dolgo časa.

- Dolžina: 21,5cm

. Premer 3,5cm

. Material: kaljeno steklo

Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Napiši mnenje za “Stekleni dildo Gläs Purple Rain”


.png .jpg .gif

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici