Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Dildo Icicles N.40

Šifra izdelka: 2940-00 | EAN koda: 603912323276
42,95 €
Ni na zalogi! Dobava: Preverite
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Icicles
Barva: Transparent
Material: Glas
Dolžina: 15.00cm
Insertable depth: 12.50cm
Min Diameter: 3.80cm
Max Diameter: 3.80cm
Suitable for: Oba spola
Phthalate free: Yes
Scrotum: Yes
Flexible: No
Penetration: Yes
Waterproof: Yes
Stimulation: Clitoral stimulation

Opis

Z dildom Icicles N.40 bodo uživali vsi, ki obožujejo klasične dilde in si želijo resnično trdoto. Dildo s svojo realistično obliko poskrbi za prav tako realistično izkušnjo, medtem ko njegova trdota zagotavlja izredno stimulacijo, ki jo lahko popestrite tako, da dildo pred uporabo segrejete pod vročo vodo ali ohladite v hladilniku.

Dildo je v celoti izdelan iz kaljenega stekla in tako popolnoma nealergen, higieničen ter primeren za uporabo z vsemi vrstami lubrikantov, enostavno pa ga boste tudi očistili s toplo vodo ali čistilom erotičnih igračk.

Pred uporabo lahko dildo enostavno segrejete ali ohladite, za nekaj minut ga postavite v zmrzovalnik ali pa ga ogrejte po vročo vodo.

Skupna dolžina dilda je 15cm, vstavljivi del pa meri 12,5cm.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje