Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Stekleni dildo Fifty Shades of Grey Drive me Crazy

Šifra izdelka: 05050300000 | EAN koda: 5060108819718
36,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Fifty Shades of Grey
Barva: Transparent
Material: Glas
Dolžina: 19,1 cm
Insertable depth: 16,5 cm
Min Diameter: 3.00cm
Suitable for: Women
Phthalate free: Yes
Suitable lubricant: Water and silicone based
Suitable for anal penetration: Yes
Flexible: No
Easy to clean: Yes
Penetration: Yes
Waterproof: Yes
Analna stimulacija: Yes
Vaginal stimulation: Yes
Stimulation: Vaginal stimulation

Opis

Eksplozivna masaža točke G je vaša zahvaljujoč nežni krivulji navzgor tega osupljivega steklenega dilda Fifty Shades of Grey Drive me Crazy. Uživajte v različnih občutkih z vsakega konca, saj vznemirljiva teksturirana gred stimulira z vsakim potiskom. Ogrejte se ali ohladite za draženje, nove užitke.

Ta močan, a eleganten stekleni dildo ima dve različni plati, kar pomeni, da prinaša dvojno veselje. Na enem koncu je konica realistične oblike , na drugem pa dvojni mehurček zabave z zaobljeno, nekoliko debelejšo krivuljo. Eksperimentirajte z obema stranema za progresivno igro, ki vas počasi pripelje do intenzivnega orgazma. Uživajte v teksturiranem užitku gredi med igro, ki intenzivira občutke znotraj in zunaj. Trepetajte, ko dvignjene izbokline z vsakim udarcem božajo vaš klitoris in notranje cone užitka, vaš orgazmični užitek pa stopnjujejo do vrtoglavih višin. Drive Me Crazy, narejen iz močnega in trpežnega borosilikatnega stekla, se lahko segreje ali ohladi za razburljive čutne izkušnje, zaradi česar je vsestranska igračka, ki širi vaša spolna obzorja.

Še povečajte občutek tako, da pred uporabo nanesete malo maziva na konice in gred. Steklo je združljivo z vsemi vrstami maziv, s čimer se širi obseg različnih iger. Primerno tako za začetnike kot za izkušene uporabnike spolnih igrač - v celoti izkoristite vsestranskost tega privlačnega dilda.

Video

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje