Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Stekleni dildo Gildo Ocean Flow

Šifra izdelka: GOC001 | EAN koda: 8719934005303
39,95 €
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Gildo
Barva: Blue
Material: Glas
Dolžina: 17.00 cm
Insertable depth: 15.50 cm
Min Diameter: 3.00 cm
Max Diameter: 4.00 cm
Suitable lubricant: Water Based
Suitable for anal penetration: Yes
Stimulation: Anal stimulation, G-spot stimulation, Vaginal stimulation

Opis

Stekleni Dildo Gildo Ocean Flow je nepogrešljiv pripomoček vsakega ljubitelja posebnih erotičnih igračk. Ocean Flow je primeren tako za vaginalno kot tudi analno uporabo, zato ga lahko uporabljajo ženske ali moški. Dildo Ocean Flow s svojo narebreno površino nudi posebej razgibano stimulacijo, ki vzbuja neverjetne občutke tako pri vaginalni kot analni uporabi.

Izdelan je iz kaljenega stekla vrhunske kakovosti, njegov podstavek pa je obdan z mehko silikonsko podlago, ki poskrbi za popoln oprijem.

Za popolno izkušnjo vedno uporabite lubrikant, ki je pri erotičnih igračkah iz stekla lahko izdelan na vodni ali silikonski osnovi. Ocean Flow je odličen tudi za temperaturno igro, saj ga lahko segrejete ali ohladite tako, da ga za nekaj minut postavite v hladilnik ali v vročo ali hladno vodo.

Po uporabi dildo vedno očistite z mlačno vodo in milom, za popolno higieno pa uporabite tudi čistilo za erotične igračke. Po čiščenju ga shranite v suhem in temnem prostoru. Priporočamo tudi, da uporabite vrečko za shranjevanje, da čep zaščitite pred prahom in praskami.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje