Stekleni dildo Gläs Realistic Ribbed

Zaloga: Na zalogi pri dobavitelju
149,95 €
* DDV je vštet v ceno
Z nakupom tega izdelka prejmeš 149 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave: med in


Stekleni dildo Gläs Realistic Ribbed ima realistično zasnovo tako, da je videti kot dobro obdarjen ljubimec, o katerem ste vedno fantazirali. Ta stekleni dildo je realistično dolg 20cm in ima zaobljeno konico, ki vam omogoča, enostavno vstavljanje. Realistic Ribbed je boljši od katerega koli resničnega partnerja, o katerem lahko sanjate, saj je po vsej dolžini rebrast, da vas bo vsak potisk globoko zadovoljil. S široko konico, ki bo močno masirala točko G in poskrbela za orgazmične rezultate, boste zlahka dosegli točko G.Moda na tem vibratorju zagotavljajo popolno podlago, ob katero se lahko odbijate, ko uživate v penetraciji v katerem koli položaju, ki si ga najbolj želite. 

Barva


Priporočamo tudi:


Primerno za ženske
Opis

Podrobnosti izdelka

MaterialKaljeno steklo
Primeren lubrikantNa vodni ali silikonski osnovi
Dolžina17,5cm
Primerno zaŽenske

Stekleni dildo Gläs Realistic Ribbed ima realistično zasnovo tako, da je videti kot dobro obdarjen ljubimec, o katerem ste vedno fantazirali. Ta stekleni dildo je realistično dolg 20cm in ima zaobljeno konico, ki vam omogoča, enostavno vstavljanje. Realistic Ribbed je boljši od katerega koli resničnega partnerja, o katerem lahko sanjate, saj je po vsej dolžini rebrast, da vas bo vsak potisk globoko zadovoljil. S široko konico, ki bo močno masirala točko G in poskrbela za orgazmične rezultate, boste zlahka dosegli točko G.Moda na tem vibratorju zagotavljajo popolno podlago, ob katero se lahko odbijate, ko uživate v penetraciji v katerem koli položaju, ki si ga najbolj želite. 

Dildo je v celoti izdelan iz stekla in tako nealergen, higieničen ter primeren za uporabo z vsemi vrstami lubrikantov, enostavno pa ga boste tudi očistilis toplo vodo.

Pred uporabo lahko dildo enostavno segrejete ali ohladite, za nekaj minut ga postavite v zmrzovalnik ali pa ga ogrejte po vročo vodo.

Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Napiši mnenje za “Stekleni dildo Gläs Realistic Ribbed”


.png .jpg .gif

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici