Stekleni dildo Gläs Realistic Double

Šifra: E32828 | Ean: 4890808250464
Zaloga: Na zalogi pri dobavitelju
93,95 €
* DDV je vštet v ceno
Z nakupom tega izdelka prejmeš 93 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave: med in


Stekleni dildo Gläs Realistic Double je dildo, ki vam zagotavlja tako vaginalno kot analno stimulacijo. Ta realistični stekleni dildo z dvojnim koncem je dolg neverjetnih 28cm. En konec služi kot ročaj za enostaven oprijem, ki je oblikovan tako, da se lepo prilega dlani, poleg tega pa se lahko uporablja tudi za užitek z vstavljivo zaobljeno konico. Glavni dogodek pri uporabi te igrače pa je realistični konec dilda, ki je ukrivljen tako, da cilja na točko G ali točko P, če se uporablja analno. Njegova realistična konica bo usmerjena na vaše območje užitka, medtem ko njegov debel obseg zagotavlja zadovoljiv občutek polnosti, zaradi katerega boste uživali v orgazmih.

Barva


Priporočamo tudi:


Primerno za ženske in moške
Opis

Podrobnosti izdelka

MaterialKaljeno steklo
Primeren lubrikantNa vodni ali silikonski osnovi
Dolžina28cm
Primerno zaOba spola
Stimuliraanus, prostato, g-točko, nožnico

Stekleni dildo Gläs Realistic Double je dildo, ki vam zagotavlja tako vaginalno kot analno stimulacijo. Ta realistični stekleni dildo z dvojnim koncem je dolg neverjetnih 28cm. En konec služi kot ročaj za enostaven oprijem, ki je oblikovan tako, da se lepo prilega dlani, poleg tega pa se lahko uporablja tudi za užitek z vstavljivo zaobljeno konico. Glavni dogodek pri uporabi te igrače pa je realistični konec dilda, ki je ukrivljen tako, da cilja na točko G ali točko P, če se uporablja analno. Njegova realistična konica bo usmerjena na vaše območje užitka, medtem ko njegov debel obseg zagotavlja zadovoljiv občutek polnosti, zaradi katerega boste uživali v orgazmih.

Dildo Gläs Realistic Double je izdelan iz kaljenega stekla in povsem varen za uporabo ter hipoalergen. Enostaven za vzdrževanje.

Pred uporabo lahko po potrebi dildo enostavno segrejete ali ohladite, za nekaj minut ga postavite v zmrzovalnik ali pa ga ogrejte po vročo vodo.

Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Za oddajo mnenja moraš biti prijavljen/a in imeti opravljen nakup tega izdelka.

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici