Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Stekleni dildo Gildo N.21

Šifra izdelka: GIL525BLU | EAN koda: 8719497660247
39,95 €
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Gildo
Barva: Transparent
Material: Glas
Dolžina: 20.00cm
Insertable depth: 13.00cm
Min Diameter: 2.10cm
Max Diameter: 3.40cm
Suitable for: Unisex
Phthalate free: Yes
Suitable lubricant: Silicon Base
Penetration: Yes
Waterproof: Yes
Structure: Nubs
Stimulation: Vaginal stimulation

Opis

Gildo N.21 je razkošen dildo iz prozornega stekla z modrimi črtami in pikami. Dildo ima konico na obeh straneh in se lahko uporablja analno in vaginalno. Obe strani se lahko uporabljata za penetracijo, za dodatno stimulacijo pa sta obogatenii z rebrasto in nazobčano gredjo. Steklene erotične igrače so varne za uporabo v kombinaciji s katero koli vrsto lubrikanta ali kondoma prav tako pa so telesu prijazne in nealergene. Stekleni dildo Gildo N.21 lahko tudi za še boljše občutke segrejete ali ohladite tako, da ga za nekaj minut položite v toplo ali hladno vodo ali hladilnik.

Čiščenje izdelka je enostavno z mlačno vodo in milom, za popolno higieno pa priporočamo uporabo čistila za erotične pripomočke. Poleg dilda boste v kompletu prejeli tudi vrečko za varno shranjevanje vaše najljubše igračke.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje