Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Stekleni dildo Gildo N.19

Šifra izdelka: GIL537PNK | EAN koda: 8719497660360
39,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Gildo
Barva: Transparent
Material: Glas
Dolžina: 20.00cm
Insertable depth: 17.00cm
Min Diameter: 2.40cm
Max Diameter: 3.30cm
Suitable for: Unisex
Phthalate free: Yes
Suitable lubricant: Silicon Base
Suitable for anal penetration: Yes
Penetration: Yes
Waterproof: Yes
Structure: Ribbed
Stimulation: Vaginal stimulation

Opis

Stekleni Dildo Gildo N.19 ima valovito obliko, ki je idealna za analno igro, saj omogoča postopno vstavljanje in odstranjevanje. Gildo N.19 je težji od ostalih steklenih dildov in omogoča stimulacijo brez pretirane uporabe moči.

Dildo je primeren tako za vaginalno kot tudi analno uporabo, zato ga lahko uporabljajo moški in ženske. Steklene erotične igračke so odlične tudi za temperaturno igro, saj jih lahko enostavno segrevate ali ohlajate pod tekočo vodo. Za še hladnejše učinke lahko izdelek za nekaj minut postavite v hladilnik.

Dildo izdelan iz kaljenega stekla ni alergen in je primeren za uporabo tako s silikonskimi kot tudi vodnimi lubrikanti. Čiščenje izdelka je enostavno z mlačno vodo in milom, za popolno higieno pa priporočamo uporabo čistila za erotične pripomočke.

Poleg dilda boste v kompletu prejeli tudi vrečko za varno shranjevanje vaše najljubše igračke.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje