Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Dildo Avant Pride Bear

Šifra izdelka: BL-88268 | EAN koda: 819835024323
76,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Brand: Avant
Barva: Multicolor
Material: Silicone
Dolžina: 17,7 cm
Insertable depth: 12,7 cm
Max Diameter: 4,4 cm
Suitable for: Women
Suitable lubricant: Water Based
Scrotum: Yes
Suction cup: Yes
Easy to clean: Yes
Penetration: Yes
Waterproof: Yes
Free of paraben: Yes
Structure: Veins
Stimulation: Vaginal stimulation

Opis

Dildo Avant Bear prihaja iz sodobne in elegantne linije Avant, ki v vašo spalnico prinaša skrbno ročno oblikovane izdelke, ki so narejeni z mislijo na vaš užitek. Dildo je izdelan iz neporoznega silikona, ki je popolnoma varen za uporabo in telesu prijazen ter nealergen.

Na spodnjem delu dilda je priročni podstavek, ki bo poskrbel, da boste vaš novi penis vedno lahko dobro pritrdili na vse gladke površine in bo tako postal vaša najljubša erotična igračka.

Ob igranju z vašim novim dildom priporočamo uporabo lubrikanta na vodni osnovi, silikonski lubrikanti lahko poškodujejo material izdelka. Po končani uporabi dildo dobro očistite z vodo ter nežnim milom ali uporabite čistilo erotičnih pripomočkov.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje

Sorodni izdelki