Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Dildo EasyToys Textured

Šifra izdelka: ET091BLK | EAN koda: 8718627525128
34,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Easytoys Dildo Collection
Barva: Black
Material: Silicone
Dolžina: 19.30cm
Insertable depth: 19.30cm
Min Diameter: 1.80cm
Max Diameter: 3.30cm
Suitable for: Unisex
Phthalate free: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Scrotum: Ne
Suction cup: No
Flexible: Yes
Penetration: Yes
For Strapon: No
Waterproof: Yes
Stimulation: Vaginal stimulation

Opis

Dildo EasyToys Textured je izvrsten erotični pripomoček, ki je v prvi vrsti namenjen edinstveni stimulaciji G-točke, seveda pa bo odličen tudi za analno uporabo. S svojimi izboklinami poskrbi za posebne užitke med stimulativno masažo, s svojo dolžino, ki meri kar 19,3cm, pa bo zadovoljil tudi tiste, ki uživate v globoki in intenzivni penetraciji. Izdelan je iz dobro upogljivega silikona, ki je popolnoma varen za uporabo in telesu prijazen ter nealergen. 

Za boljšo izkušnjo in lažjo uporabo priporočamo uporabo lubrikanta, uporabljajte le lubrikante na vodni osnovi, saj bi lubrikant izdelan na silikonski osnovi lahko poškodoval površino dilda.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje