Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Dildo Fun Factory Bouncer rdeč

Šifra izdelka: E29527 | EAN koda: 4032498271033
79,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Fun Factory
Barva: Red
Material: Silicone
Dolžina: 18,2 cm
Max Diameter: 4 cm
Suitable for: Unisex
Suitable lubricant: Water Based
Suitable for anal penetration: Yes
Suction cup: Yes
Easy to clean: Yes
Penetration: Yes
Waterproof: Yes
Analna stimulacija: Yes
Vaginal stimulation: Yes
Stimulation: Anal stimulation, Vaginal stimulation

Opis

Bouncer - šteje tisto, kar je v notranjosti!

Impresivni Bouncer ima vse najboljše lastnosti dilda, ponosnih 18 cm dolžine z nežno krivino, ki je kot nalašč za doseg ženke G-točke ali moške prostate. Opremljen s spremenljivim premerom do 4 cm za vznemirljiv občutek "polnosti", ki ustvarja enakomeren nežen pritisk v trenutkih vrhunskega užitka. Z nizkim in širokim podstavkom je idealen za uporabo s strap-on pasom in se dobro oprime vseh gladkih površin, podstavek pa omogoča tudi varno analno uporabo.

V svojih treh izboklinah Bouncer skriva vznemirljivo skrivnost, tri kroglice z utežmiki pri vsakem gibanju ustvarijo vznemirljive vibracije. Med penetracijo se pri vsakem potisku pojavijo vzbujajoče vibracije, ki sproščajo valove ekstaze, saj tudi najmanjši premik ali dotik povzroči, da kroglice v notranjosti reagirajo. Ker se kroglice v notranjosti vrtijo, pri uporabi ne povzročajo nobenega hrupa, kar omogoča povsem diskretno uporabo. Poleg vsega se stopnja stimulacije Bouncerja udobno prilagodi intenzivnosti uporabe, bolj divja bo igra, močnejše bodo vibracije kroglic.

Bouncer je izdelan iz 100% medicinskega silikona in je popolnoma varen za uporabo in telesu prijazen. Dildo je 100% vodoodporen zato vas bo zlahka razvajal tudi v kadi ali pod tušem.

Čiščenje dilda je enostavno s čistilom erotičnih igračk ali le mlačno vodo in blagim milom.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje