Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Dildo Laid D.1

Šifra izdelka: E22134 | EAN koda: 7071625101116
51,95 €
Ni na zalogi! Dobava: Preverite
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Laid

Opis

Dildo D.1 je ergonomsko oblikovan in namenjen tako ženskam kot tudi moškim saj je idealen tudi za analno uporabo. Dildo je izdelan iz mehkega silikona in je prijeten na otip, mehak in popolnoma varen za uporabo. Izrazite linije in asimetrična oblika omogočajo dober oprijem in enostavno uporabo.

Zaradi zavite oblike bo stimulacija ženke G-točke usmerjena in enostavna, prav tako pa bo odlično dosegel tudi moško prostato.

Dildo je izdelan je iz 100% silikona, kar zagotavlja dobro upogljivost ter prijetno mehkobo. Silikon je telesu prijazen, nealergen in popolnoma varen za uporabo.

Pred in po vsaki uporabo dildo temeljito očistite z vodo in blagim milom, za dezinfekcijo pa uporabite čistilo erotičnih igračk.

Velikost:

  • Dolžina: 20cm
  • Premer: 3,5cm

Ob uporabi izdelka uporabljajte samo lubrikante na vodni osnovi, ne uporabljajte lubrikantov na silikonski osnovi, ker lahko poškodujejo izdelek.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje